KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Földönfutó és lámpavas…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Önmagában is riasztó, nyomasztó kifejezések ezek. Olyan kort idéznek, amikor a sors kegye volt megúszni a lámpavasat és földönfutóként túlélni ezeket.

Ámde, amikor nem egy kannás bortól elázott face-nímand veszi szájára ezeket a szavakat, hanem a jelenlegi ellenzéknek csúfolt horda két vezetője, két messze legerősebb pártjának elnöke használja programként, nyilvánosan, na az már túlmutat az önmagában is félelmet keltő jelentésükön.

Mi is rejtőzik a szavak mögött, melyeket a tudjuk honnan jött szúnyogcsődör a szájára vett, méghozzá pozitív konstellációba öltöztetve („Senki nem fog lámpavason lógni”, -ha mi kerülünk hatalomra-)? E kijelentésből világosan következik, következtethető, hogy: a hatalomra készülő ellenzéki pártok között -különösen a két vezető erő között- napi, élő beszédtéma és lehetséges program vízió az legyőzött ellenfél majdani lámpavasra húzása a szó szoros értelmében! Mi egyéb okkal kellett volna ezt behozni Fekete Győrnek a közbeszédbe, mint elvetendő opciót, ha nem merült volna fel lehetséges „megoldásként”?

Nyilvánvaló, hogy bomlott agyú ellenzéket vezető társának (?) – ellenségének (?) a földönfutóvá tevés terve mellett van egyéb megoldási javaslata is, erre üzente ez a Bandi gyerek az idézett mondatot.

Ne legyenek illúzióink és főleg ne legyenek illúziói azoknak, akik képesek még ezek után is ezekre szavazni, meg fogják csinálni! Ha nem  is szó szerint – bár a jelen eseményeit látva a világban, még az is eljöhet -, de virtuálisan, egzisztenciálisan mindenképp betartják ezt az ígéretüket, ha mást nem is, de ezt igen!

Kinek lesz ez jó, kedves ellenzékre szavazók? Nektek, azt hiszitek több lesz attól, ha koncepciós perek sokasága hergeli majd a közvéleményt és börtönbe megy Orbán, Vidnyánszky, Mészáros, ha ismét elkezdődnek a deportálások – Vidnyánszkyt már figyelmeztették, hogy jobb, ha magától megy, amíg lehet…- ?

Ez is érdekelheti:  Navalnij halála: kinek az érdeke?

Erre, ezekre képesek vagytok szavazni? Hát mi történt veletek? Mindent elfelejtettetek, semmit nem tanultatok?

Persze, a mi felelősségünk is ott van ebben a gyászos végkifejlet lehetőségben. Hagytuk, sőt öngyilkos módon támogattuk, hogy egy, de inkább két generációt tönkretegyen az itt hagyott bolsevik-liberális oltatási rendszer, hagytuk, hogy  ,meghamisított történelmet, nemzeti önlesajnálást, család-,vallás-, hit ellenességet oltsanak beléjük és most álmélkodunk, hogy nem is értik, nem is képesek felfogni, mi a félelmünk, aggodalmunk tárgya…

Innen szép győzni,  néhányszor már sikerült a történelem során. Még egy esélyt kérünk a  Jó Istentől!

Szőnyi József

Hungary First

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük