KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Földi László: Jogos lett volna, ha elsüllyesztik a Szijjártó Pétert fotózók csónakját (teljes interjúval)

Földi László biztonságpolitikai szakértőt a Hit Gyülekezete rádiójában adott interjút a Szíjjártó Péter külügyminiszter nyaralásával kapcsolatosan napvilágra került fényképekkel kapcsolatban.

Mint ismeretes, az Átlátszó.hu nevű portál tette közzé azokat a képeket, mely a külügyminiszterről készült titokban. Földi László több jogos kérdést is fölvet az interú során.

Például: a külügyminiszter védett személy, honnan tudták az újságírók, hogy éppen hol tartózkodik, a védett személy tartózkodási helye ugyanis államtitok.

Földi hangsúlyozta, bűncselekménynek számít, hogy a védett személynek a tartózkodási helyét nyilvánosságra hozták a róla készült képekkel együtt.

védett személy tartózkodási helye, az államtitok. És most ezen lehet morgolódni, hogy a választók és egyebek… Nem fociznak ebben a kérdésben, mert a választók közül senki nincs kitéve annak a potenciális merényletlehetőségnek, ami egy védett személy esetében felmerül.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük