KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Foglalod a kurvanyádat, De nem ám a mi hazánkat!…” – LEFOGLALNÁ A MAGYAR ÁLLAMI VAGYONT AZ EU!!!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A címben szereplő idézet Petőfi Sándor, Mit nem beszél az a német… című költeményéből származik

A német sajtó arról cikkezget, hogy összhangban lenne az európai normákkal a magyar állami vagyon lefoglalása!
Napokkal azután, hogy az európai sajtó Angela Merkel „Magyarország elleni háborújáról” írt, a Die Zeit német lap arról cikkezik, hogy le kellene foglalni magyar állami vagyontárgyakat, ha Magyarország nem engedi a migránsok kényszerbetelepítését.

„Az Európai Unió területén a magyar államhoz tartozó földterületeket és ingatlanokat is le lehetne foglalni és el lehetne adni”
abban az esetben, ha Magyarország nem fogadja el az Európai Bíróság döntését, és nem hajlandó azonnal megkezdeni a migránsok betelepítését! – áll a Die Welt beszámolójában.
A Die Zeit szakértőkre hivatkozva szintén azt írja, hogy „a magyar állami vagyon lefoglalása teljes mértékben összhangban lenne az európai normákkal.” A beszámoló szerint, bár korábban soha nem volt példa ehhez hasonló intézkedésre, az Európai Uniónak nem lesz más választása, ha Magyarország elutasítja az Európai Bíróság döntését, és nem akar részt venni a kötelező elosztási kvóta programjában. A lap szakértője kifejtette, hogy amennyiben Magyarország nem kezdi meg a betelepítést, az Európai Unió bírságokat szabhat ki; és ha a magyar kormány nem akarja kifizetni a bírságot sem, erre válaszként az Európai Unió megkezdené az EU területén lévő magyar állami tulajdon lefoglalását.

 

Forrás: Kulcsár Lajos Facebook bejegyzése

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Kónya-Hamar Sándor: A KÖLTÉSZET NAPJÁN - 2024. április 11.

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “„Foglalod a kurvanyádat, De nem ám a mi hazánkat!…” – LEFOGLALNÁ A MAGYAR ÁLLAMI VAGYONT AZ EU!!!

  1. Lehetséges ilyesmi feg,veres erőszak nélkül, ha egy ország kormánya ehhez nem járul hozzá? Lehet egy országot kIzárni ( erre még nem volt példa) , lehet kilépni ( erre már volt), de katonai.megszállásra az EU történetében? Egy NATO szövetséges ellen? Ha csak nem olyan a NATO is, mint a Varsói Szerződés volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük