ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEN LEHET MAJD NYOMON KÖVETNI A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON RENDEZVÉNYT!

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fidesz: a baloldal feladná az ország védelmét az illegális migráció ellen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Fidesz szerint a „Gyurcsány-Márki-Zay féle baloldal” feladná az ország védelmét az illegális migráció ellen, ezért az április 3-ai választáson Magyarország biztonsága is a tét.

A kormánypárt Márki-Zay Péter és Vadai Ágnes (DK) hétfői sajtótájékoztatójára reagált, amelyen az ellenzéki politikusok Magyarország EU és NATO melletti elkötelezettségét hangsúlyozták.

A Fidesz a közleményében ugyanakkor azt állította, hogy a baloldal „valódi programja” szerint feladná Magyarország biztonságát és védelmét. A Fidesz szerint a baloldal kormányzása alatt leépítette a honvédséget, és most is „első dolga lenne” a rendőrök és katonák visszahívása a határvédelemről. Emellett – folytatták – a baloldal miniszterelnök-jelöltje annak a Gyurcsány Ferencnek a „visszatérítésén fáradozik”, aki személyesen is nekiállt a határkerítés lebontásának és aláírást gyűjtött a kötelező migránskvóta mellett.

A kormánypárt közleményében azt is állította, hogy a „Gyurcsány-Márki-Zay féle baloldal szolgaian teljesítené Brüsszel és a Soros-hálózat bevándorláspárti politikáját, feladná az ország biztonságát és védelmét az illegális migráció ellen”. Hozzátették: Gyurcsány pártja még ezekben a hetekben is arról beszélt, hogy a „kerítés tarthatatlan”, miniszterelnök-jelöltjük szerint pedig a migránsok egy-két évtized alatt integrálhatók és „különben sem bántanak senkit”.

„Április 3-án Magyarország biztonsága is a tét. A baloldal bevándorlóországot csinálna hazánkból, mindenhol ezt teszi, ahol hatalomra jut” – zárta közleményét a Fidesz.

MTI

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: