KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fényűző luxusotthonából szólítja fel a gyerekeket és a nőket az arab terroristavezér, hogy haljanak meg

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A gázai nők, gyermekek és idősek „vérére” van szükség a palesztin elszántság „felébresztéséhez” a Hamász terrorszervezet magas rangú vezetője szerint, aki a távoli Katarban lévő luxusotthonából továbbra is palesztin áldozatokra szólít fel – közölte a Breitbart.

Iszmáíl Hanije, a Hamász egyik vezetője újabb felhívást tett közzé a napokban, melyben „intellektuális diskurzust és stratégiai tervezést” sürgetett. Emellett kijelentette, hogy szükség van a gázai palesztinok „asszonyainak, gyermekeinek és idős embereinek vérére” is, hogy általuk „felébredjen bennük a forradalmi szellem” és az elszántság, hogy ne hátráljanak meg.

Iszmáíl Hanijét – akinek az évek alatt egyre nagyobbra duzzadt a vagyona – régóta bírálják katari fényűző életmódja miatt, amely éles ellentétben áll a gázai szegénységgel. Azzal vádolják, hogy luxusotthonának kényelméből áldozza fel saját népét a dzsihádért.

Origo

Ez is érdekelheti:  A választási csalás kizárására javasol törvényt az amerikai képviselőház republikánus elnöke

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük