KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Felszólították Zelenszkijt, hogy felejtse el a kábítószeres mámorban született krími terveit

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A krími parlament elnöke, Volodimir Konsztantyinov felszólította Volodimir Zelenszkijt, hogy felejtse el az orosz Krímet, és készítse elő Ukrajna aktualizált közigazgatási felosztását.

Volodimir Zelenszkij korábban aláírta a Krím közigazgatási-területi struktúrájának módosításáról szóló törvényt. Célja, hogy előkészítse „a félsziget elfoglalását”. A törvény rendelkezik a Krím „dekommunizációjáról”, új járási felosztásról, valamint katonai és polgári-katonai közigazgatás létrehozásáról.

„Itt az ideje, hogy Zelenszkij elfelejtse a meggyulladt agyában az orosz Krímet, és megszabadítsa a krímieket az őrültségétől és a kábítószeres delíriumától. Amire pedig valóban el kellene kezdenie készülni, az az általa ellenőrzött egykori ukrán terület maradványainak további közigazgatási felosztása. Ennek a felosztásnak az lesz az eredménye, hogy számos régiót kivonnak az ukrán nácik hatalmából” – mondta Konsztantyinov a RIA Novosztyinak,

– Konsztantyinov a RIA Novosztyinak nyilatkozva.

Véleménye szerint csak az őshonos orosz területek visszatérése Oroszországhoz garantálhatja számukra a normális élet, a törvényes rend és a törvényesség helyreállítását.

„Érdemes elkezdeni összeszedni a lehetséges jelölteket Harkiv, Jekatyerinoszlav, Nyikolajev, Odessza kormányzóinak. Hiszen amikor visszatérünk oda, szükségünk lesz egy kialakított személyi tartalékra”

– hangsúlyozta a parlament vezetője.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Vlagyimir Konsztantyinov, a Krími Köztársaság Államtanácsának elnöke / © RIA Novosti / © RIA Novosti / Viktor Lyascsenko / Archív fotó

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: