Feljelentgetősdi, „züllött kormány, drága lángos…” Boldog magyar nyár – 2020.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A nyári – korántsem – uborkaszezonban egyre érdekesebb dolgokat tud meg az ember a magyar politikai és civil életről. Szembetűnő a folyamatos feljelentgetősdi, amit immár nem csak a baloldal a jobb ellen, de a jobboldaliak egymás ellen is előszeretettel gyakorolnak.

A feljelentgetés azonban ma nem az igazságkeresésről szól, hanem a pénzszerzésről. A sérelemdíjakért a feljelentő még a bíróságot is félrevezeti, s van olyan „nemzeti” civilszervezet, amely Rákosival és Ceausescuval vetekszik, amikor tagságát Bécstől Nyíregyházáig beszervezi kirakatpereinek megrendezéséhez… Igaz, e civilszervezet ellenőrizhetetlen múltú, a rendszerváltás idején, a határon túlról idetelepült vezetőt tudhat magáénak… olyat, aki feltételezhetően kitanulta Kolozsvárott a feljelentések, és a koncepciós perek minden csínját-bínját. Ma, a magyarországi nemzeti oldalt rombolja, mintha csak Bukarestnek tenne hatalmas szívességet…

Az ellenzék is kitesz magáért az idei nyári szezonban, ám nem tud már mélyebbre süllyedni, mint a fentnevezett, feljelentgető „nemzeti” világszövetség. Csupán ismétli önmagát. A nemzeti oldal szavazótáborát, diplomás kocsis módjára ócsárolja, a kormányt és a kormányfőt hasonlóképpen elhordja mindennek, az idióta proli pártvezér már odáig megy, hogy azokat fenyegeti, akiknek a lába nyomába sem léphetne. A hatalomvágyban égő, milliárdos, ócska proli csak ilyen… mint a feljelentgető, a Ceausescu emlőin nevelkedett „nemzeti” szövetségi elnök… és a Nyugatról hazaszédült öreg „szabad rádiós zseni”, aki mindent (is) a legjobban tud… Ám, ha ők „elkötelezett magyar” létükre ilyenek, mit várhatunk a pápai prolitól. A nemzeti sajtónak viszont nem kellene folyamatosan ezzel az emberileg, politikailag és erkölcsileg igen mélyre süllyedt ellenzékkel foglalkoznia, hiszen vannak értékek és pozitív hírek is, amelyek jó hatással lehetnének a társadalomra.

Az idei nyáron a baloldali balatoni őrület a legkirívóbb. Mert a legtöbb újgazdag proli nem külföldön nyaral… Jobbról és balról, a Balaton-parti árakról és a lángosról vitázik a köz. Az ellenség még nem fedezte föl a szabad strandokat, ezért azt állítja, hogy olyanok nincsenek, s így a szabad strandok bejáratánál gyűjt aláírásokat a szabad strandokért. A jobboldaliak pedig védik a Balatont, s helyeslik az ötszáz-, és ezer forintért árult, 50-60 forintos anyagáron készült lángost… csak azért, mert az ellenség drágállja azt. Észveszejtő ostobaságok!

Boldog időket élünk tehát, mint a Lipótmező legszebb korszakaiban… az ápoltak. Sem realitásérzék, sem tisztesség, sem előrelátás… csak az ellenségeskedés és a gyűlölet – sokkolás és hideg-slaugos kezelés nélkül. Nem vesszük észre, hogy a pápai gazemberrel nincs miről vitázni, a lángos pedig akkor is drága, ha azt nemzeti színű zászló ékesítette büféből árusítják. Azt végképp nem veszi tudomásul senki, hogy a lángos csak annak drága, aki megveszi… A pápai gazember meg azért szerepelhet mindenütt, mert a jobboldali sajtóorgánumok is folyamatosan teret adnak aljas és hazug badarságainak…

A nemzeti sport, azaz a feljelentgetősdi – amivel írásomat kezdtem –, a prolik és a gazemberek játszótere. Kulturált ember nem szaladgál a bírsághoz piti ügyekkel. Jó volna egyszer valamilyen statisztikát készíteni arról, hogy kor, végzettség és egyéb szempontok szerint, kik vezetnek a feljelentgetők ranglistáján, s mely társadalmi réteg az, amelyik nem folyamodik a római jog biztosította lehetőséghez. Bizonyára érdekes végeredményt kapnánk.

Ilyen az ország… 2020-ban. És, ez csak rosszabb lesz, mert a valódi tragédia közeledtéről tudomást sem veszünk… Nem! Véletlenül sem a járványra gondolok!

Stoffán György

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük