KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Felháborodott gondolatok az ebadóról

Nincs még elég kóbor kutya?

Elképesztő és felháborító. A törvény szerint ugyan én mentesülök az adó alól, lévén puli kutyám, mégis felháborít ez az adó. Ugyanis én már így is többszörös adót fizetek házi kedvencem után. Hiszen muszáj a kutyámnak is ennivalót vennem (mert a házi maradék nem elég neki), amiért azonnal levonják az ÁFA-t. Ráadásul eltartom az állateledeles bolt tulajdonosát, alkalmazottját, akik szintén adóznak a munkájuk után (társasági adó, járulékok, személyi jöv. adó). Tehát az állam bőségesen kap pénzt azért, mert kutyát tartok.

Nem beszélve arról, hogy – mint olvashattuk is – ezzel azt érik el, hogy egyre többen fogják utcára tenni kutyájukat, ha nem találnak neki megfelelő helyet. Vagyis több lesz a kóbor eb, ami növeli a veszélyt (betegségek terjesztése, járókelők megtámadása), ami pedig plusz kiadást fog jelenteni az államkasszának! Vagyis adtak a sz@rnak egy pofont…

Nem beszélve arról, hogy így lassan oda érünk, hogy következnek a macska tulajdonosok, sőt, ha így haladunk, a legyek és a bolhák után is adót fog kivetni a kormány! Tisztelt képviselők. A lehetőségek tárháza végtelen. Csak vigyázzanak, mert lassan elegünk lesz a nyomorgatásból!

Azt hiszik, hogy nem emlékszünk már az adócsökkentési ígéreteikre? Azt hiszik, hogy nemzeti amnéziában szenvedünk? Ajánlom a kormánynak és a képviselőknek, ne ingereljenek bennünket, ne feszítsék a húrt, mert jaj, ha elszakad! Ezek a tetvesek az idegeinkkel játszanak. Elég, ne tovább! Különben is miféle dolog az, hogy akinek van pénze egy jachtra, az után nem kell fizetnie adót, pedig jutna is neki rá, ráadásul zavarja vele tavaink, folyóink élővilágát, nyugalmát, tehát jelentős kárt okoz, amit neki kellene megfizetnie az adóban! De ha valaki szeretetből tart egy kutyát, annak adóznia kell. Ez egy aljas törvény!

Siralmas, ami az országban zajlik. Az ígért rend helyett egyre több cigányok által elkövetett lopás, rablás, gyilkosság történik (amiket a hivatalos médiumok agyonhallgatnak!), egyre csökken a munkalehetőség, rohamosan veszít reálértékéből az amúgy is mind kevesebb jövedelmünk, katasztrófa szélén az egészségügyi ellátás. Pusztul minden, csak a képviselők (és holdudvaruk) gyarapszik egyre jobban!

Sajnos, egyre közeledik az az idő, amikor éhen fognak hallani emberek egyre nagyobb számban, ki fognak alakulni a városok körül a latin-amerikai mintájú bádogvárosok, s nem is túl messze az, amikor éhséglázadások fognak kitörni. Úgy látszik, a kormány ezt már tudja, mert erősíteni akarja a rendőrség létszámát, és az egyéb államhatalmi, rendészeti egységet. (Nemrég <dec 22-én> írta az MTI, hogy rendőröknek adnak át kedvezményes bérlakásokat!)

Nem sok jónak nézünk elébe 2012-ben!

ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT!

Czakó István

(Nemzeti InternetFigyelő)

 


Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Felháborodott gondolatok az ebadóról

 1. Kár volt elfelejteni

  „Az államok akkor pusztulnak el, amikor már nem képesek a hitványakat a derekaktól megkülönböztetni” (Antiszthenész —12/VI.5.) Mi, most tudjuk-e? Vagy az MSZP ennyiben ma is „leninista”?
  „ Ha hitvány gazemberek kerülnek magas polcra, amennyivel méltatlanabbak erre, ugyanannyival gondatlanabbak és felelőtlenebbek lesznek, s eltelnek esztelen hetykeséggel és vakmerőséggel” (Demokritosz — 41/48,) Lásd Sztálin, Rákosi, Kádár, Caucescu, Zsitkov, Honecker, stb. elvtársak!
  „Folytathatnám, de unnád,…

 2. Régen is volt eb adó nekünk volt kettő kutyán és fizettünk érte
  Nagyon szeretem az állatokat , és sajnálom a kivert megkínzott állatokat Tudom nagy teher jó gazdinak lenni anyagilag és minden téren

 3. Ez csak egy lépés a sok apró közül, ami majd a megidézet lázzadáshoz fog vezetni. A karhatalom kényesztetése kétélű fegyver, mert egy szint után ellenkezőleg fog hatni a bevetés. Volt erre az elmúlt 40 év alatt sok nemzetközi példa. Legfrisebb az arabországokbéli.
  De emlékezzünk csak 1989-re!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük