A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fegyverekkel megrakott humanitárius járatok Ukrajnába?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Olaszországi repülőtéri dolgozók azt állítják, hogy a pisai „humanitárius” rakomány valójában nem az, aminek feltüntetik

Az egyik legnagyobb olasz szakszervezet (USB) tiltakozást hirdetett szombaton a pisai repülőtér előtt, miután egyes alkalmazottaktól arról tájékoztatták őket, hogy az ukrajnai segélyjáratok fegyvereket és lőszert szállítanak, nem élelmiszert és gyógyszert.

A Galileo Galilei repülőtér több dolgozója megtagadta a humanitárius segély berakodását Ukrajnába induló egyik teherszállító járat rakterébe, miután a ládákban nem élelmiszer és gyógyszer, hanem fegyverek, lőszerek és robbanóanyagok voltak – áll egy hétfő esti közleményben.

A szakszervezet közölte, hogy a munkások megtagadták a katonai készletek berakodását, mivel az ukrajnai kollégáik halálához vezetne, hiszen az oroszok célzott rakétacsapásokkal támadják azokat a bázisokat, ahová eljuttatják a lengyelországi amerikai és NATO-bázisokon keresztül feldolgozott fegyvereket és ott bizony ukrán rakodó kollégák dolgoznak.Őket nem hajlandóak célpontnak kitenni.

Francesca Donato, olasz európai parlamenti képviselő felszólította a római kormányt, hogy „tisztázza” a történteket.

Eközben a közeli livornói kikötő munkásai is csatlakoztak a tiltakozáshoz , és védelmükbe vették repülőtéri kollégáikat, amiért kiálltak meggyőződésük mellett

„Az ukrán népek, a Donbász és Oroszország mellett állunk, és nem akarunk bűnrészesek lenni ebben a konfliktusban” – áll az USB porto livornói részlegének közleményében.

Az USB felszólítja a pisai repülőtér légiforgalmi irányítását, hogy „azonnal blokkolja ezeket a humanitárius segítségnyújtásnak álcázott halálrepülőket”.

A szakszervezet arra is felszólított minden dolgozót, hogy tagadják meg a fegyverek és robbanóanyagok bepakolását a repülőgépekbe, valamint azonnali tűzszünetre és béketárgyalásokra szólította fel az ukrajnai konfliktusban résztvevőket.

A „demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today nyomán

Kiemelt kép: © usb.it

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: