Ezeket akarja beengedi Brüsszel: videón, ahogyan a magyar határra támadnak a megszállók és ahogy Olaszországot ostromolják

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„A brüsszeli migrációs paktum megbukott” – jelentette ki szerdán Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök a felszólalásában kitért arra is, hogy a napokban automata fegyverekkel lőttek a magyar határt őrző rendőrökre, ezzel pedig a migránsok átlépték a Rubicont.

A helyzetet nem lehet félvállról venni, elég csak arra gondolni, hogy a Politico nemrég arról számolt be, hogy szerintük Orbán Viktornak nincs igaza.

A brüsszeli lap szerint a magyar miniszterelnök azt az ijesztő mesét táplálja, hogy a migránsok egy összehangolt csoportot alkotnak, akik azért érkeznek, hogy megtámadják Európát. Ezzel szemben szerintük az Európába érkezők egyének és családok, akik egy jobb életet keresnek. A lap szerint ezzel a narratívával szeretné megindokolni migránsok visszaszorítását Orbán Viktor.

A helyzet tisztázása végett új videót tett közzé a magyar kormány.

Ezeken a felvételeken az a brutalitás látható, ahogyan ezek az életerős megszállók támadják államhatárunkat, de támadják a határt védő rendőreinket is.

Nem csupán hazánk irányába erősödött meg az invázió, hiszen inváziós hadseregek, már millión felüli létszámban állnak készen az indulásra Tunéziából és Líbiából. A Radio Genoa folymatosan számol be az inváziós hullámokról, melyek egyre csak erősödnek, miközben a német kormány azokat az NGO-kat pénzeli, akik Olaszországba, Franciaországba, Spanyolországba szállítja ezrével az illegális jövevényeket, akik között nem jellemzően lehet találni az állapotos anyák, vagy éppen a gyermekes asszonyok. Itt kifejezetten életerős, katonákról van szó, akiket adott időben lehet majd mozgatni.

Ezt az ördögi tervet szolgálja ki az EU parlamentje, annak vezető testülete, azok az európai uniós vezetők, akiket a háttérhatalom pénzel. Ugyanakkor a háttérhatalom médiája azt próbálja az európai embereknek mutatni, hogy anyák, gyermekek, szerencsétlen sorsú, háborúk elől menekülő kiszolgáltatottak érkeznek Európába. Erről azonban szó sincs

Íme egy másik videó a naponta tapasztalható idegen-beözönlésről Olaszországban.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF), Mandiner

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük