KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ez Magyar Péter valódi arca

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Alig három hónapja lépett a nyilvánosság elé Magyar Péter, de az elmúlt időszakban már mind gyakrabban mutatkozott meg a napszemüveg mögött a Tisza Párt vezetőjének agresszív, nőket gyalázó, gyűlölködő arca. Magyar Péter többször is megalázóan beszélt az őt kérdező, munkájukat végző újságírókkal, máskor templomból kilépő emberekkel üvöltözött és káromkodott. Hergelésére a hívei legutóbb Tatabányán egy kávézóban randalíroztak, kárt téve a berendezésben.

Alig három hónapja lépett a nyilvánosság elé Magyar Péter, az elmúlt időszakban egyre gyakrabban mutatkozott meg a napszemüveg mögött a Tisza párt vezetőjének agresszív, nőket gyalázó, gyűlölködő arca. Az új baloldali politikus szinte minden felbukkanása megér pár sort. Kezdjük a múlt pénteken Tatabányán tartott kampányrendezvénnyel, ahol a pártelnök azt állította, hogy a főtéri kávézóba nem engedik be őket. A kávézó üzemeltetőjének elmondásából kiderült, a szimpatizánsok a rendezvény előtt szerettek volna a teraszon helyet foglalni, azonban minden asztaluk le volt foglalva. A csapat erre hevesen reagált, és már eleve indulatosan mentek a vármegyeháza előtti térre. Magyar Péter, meglovagolva a történteket, azzal hergelte a tömeget, hogy szándékosan tiltották ki a híveit. A beszéd nem sokkal később erőszakhoz vezetett.

A gyűlés után a szimpatizánsok körbevették a kávézót, többen ütni kezdték az ablaküveget, amely végül megrepedt.

Pár nappal a tatabányai balhé előtt Magyar Péter Szentendrén mutatta meg, mennyire nem tűri a kritikát. A Pest vármegyei találkozón a Tisza Párt vezetője egy hölggyel került összetűzésbe. Miután ugyanis a nő egy bőrövet mutatott Magyarnak, utalva arra, hogy volt felesége, Varga Judit nyilatkozata szerint volt példa arra, hogy ilyet vágott hozzá a volt férje, Magyar Péter begőzölt. A pártelnök körül állók azt kezdték kiabálni, hogy „hülye vagy”. Ezek után, a hölgy felé fordulva a téma elterelésébe vágott Magyar, és arról kezdett beszélni, hogy „tudja-e a hölgy, ha ennyire boldog, hogy több mint nyolcszáz betöltetlen háziorvosi praxis van Magyarországon, és több százezer magyar van napi szintű orvosi ellátás nélkül”. Majd arra is rákérdezett, hogy azt tudja-e a demonstráló, hogy húsz év alatt „Gyurcsány és Orbán a második legszegényebb országgá tette hazánkat”.

Ez is érdekelheti:  A lengyel elnök Oroszország etnikai alapú feldarabolására szólított fel

Káromkodás a templom előtt

Magyar teljesen kikelt magából május elején, amikor a putnoki templom előtt őrjöngve szónokolt, káromkodott és üvöltözött a templomból kilépő hívekkel. – Hogy mer a templomba menni, polgármester úr? Ki való guillotine alá? Mutasson rá! – szegezte a kérdést Magyar Péter a putnoki polgármesternek, aki egy egyházi menet tagjaként éppen távozott a templomból. A baloldal új reménysége üvöltve úgy folytatta:

Mit mondott a plébános úr a templomban? Szégyelljék magukat! […] Remélem, újraszentelik majd ezt a templomot! Szégyelljék magukat!

Magyar Péter állítása szerint azért támadt rá a békés menetre, mert Tamás Barnabás korábban azt mondta egy beszédében: „Nem mindig gondolkodik helyesen a választópolgár, és olyan embereket enged a fazékhoz, akik nem a fazékhoz valók, hanem a guillotine alá. Ma viszont bízom abban, hogy a tavasszal úgy fog dönteni a magyarság, a magyar nép, hogy újra megkapja a lehetőséget az a konzervatív kormányzat, amely a jelen pillanatban is előre viszi ezt az országot.”

Nők alázása

Március második felében, nem sokkal azután, hogy kiderült, Varga Judit volt férje politikai ambíciókat dédelget (dacára annak, hogy februári partizános debütálásán még határozottan elzárkózott a politikai szerepvállalástól), a Központi Nyomozó Főügyészségen hallgatták meg tanúként Magyar Pétert, aki lelkesen nyilatkozott a sajtónak.

A köztévé és a Hír TV két női riporterével szemben azonban elfogadhatatlan hangnemet ütött meg.

Az M1 riporterét perceken keresztül alázta verbálisan, megalázóan beszélt vele, számonkérte a munkáját, szidta őt és a munkahelyét is. Hozzá hasonlóan a Hír TV riporterét sem kímélte Magyar, aki viselkedésével kétséget sem hagyott, hogy volt feleségének nyilatkozata arról, miként viselkedett vele a házasságuk alatt, igaz lehet.

Magyar Péter büszkén pózol az őt szimbolizáló övvel (Fotó: Facebook)

Lefoglalt járművek

Május elején történt, hogy Magyar Péter és pártja több európai parlamenti képviselőjelöltje vonaton utazott a debreceni tüntetésükre. Az utazáson egy egész vasúti kocsit elfoglaltak, sőt azt lényegében le is zárták a baloldali politikust védő testőrök. A vasúti kocsi elején és végén biztonsági emberek álltak, akik ellenőrizték az áthaladó utasokat és jegyüket, és csak egyesével engedték át őket. Még Magyar Péter egyik szimpatizánsát is visszafordították, mondván: „Péter beszédet tanul.”

Ez is érdekelheti:  Radnóti László: Anyakép – kétféle ecsettel
A vonatos esetet követően mentőhajót is lefoglalt magának a baloldal új arca:

május 20-án Magyar Péter Szegeden lényegében lefoglalta a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat mentőhajóját. Kampánystábjával az összes lehető vízrendészeti szabályt megszegve, a járművet túlterhelve, mentőmellények nélkül hajóztak. A képek alapján mindennek az volt az oka, hogy jó propagandafotók készüljenek róla és Nagy Ervinről, amint „férfiasan” kajakoznak egyet. A ritmust a helyi média beszámolója szerint azonban szinte sosem találta el a két „sportember”.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Magyar Péter / Fotó: Havran Zoltán MN

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Ez Magyar Péter valódi arca

  1. AGYUROLET ELLEN KUZDOTOK ÉS BENNETEK VAN A GYUROLET,EZ VESZÉLYES .ENNYIT MEGÉR A HATALOM?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük