ÉRTHETETLEN – Aki tudja a választ, kérem magyarázza ezt meg!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Minden állam a biztonsága érdekében érthető, hogy tiltja a külföldi állampolgárok alkalmazását az állami struktúrákban. Sőt még az önkormányzatokban is. Hisz az a személy, aki egy más, idegen állampolgárságot vesz fel, HŰSÉGI ESKÜT tesz annak az IDEGEN államnak.

Hát hogy a fenébe lehetséges, hogy egy külföldről hazaköltözött – kanadai állampolgár (is) esetleg irányíthatja országunkat? Ki tudja, hogy ott kik mire képezték ki őt, milyen feladatokkal van megbízva, milyen ideológiát tett magáévá?

(Aki nem kapcsol: a hatalomra törekvő Márki-Zayról van szó. Érthetetlen, hogy egy magyar anya szülte ember, ha átmegy itthonról akár hosszabb időre is más országba, miért folyamodik már is annak az állampolgárságáért. Hisz teljes jogú polgárként élheti ott az életét. Ez nem hazaárulás? Kérdés: vajon ki/kik finanszírozzák a nagyon is költséges választási kampányát? Bizonyára nem a hazafias intézmények, pénzes emberek). 

Hogy lehet, hogy a mi törvényeink engedélyezik ezt? Gondolom, ezen el kellene gondolkodni a még nemzeti törvényhozó testületnek. Kitől, mitől félünk?

Magyarázatként felmerülhet az a gyanú, hogy nem egy honatya, magasrangú tisztviselő (ezek túlnyomó részben haszonpolitikusok) rendelkezik többféle útlevéllel.

Megjegyzem, ha netán kormányváltásra kerülne sor, akkor kérdésessé válik a Nemzetállamunk ÖNÁLLÓ megmaradása, a külhoni magyarok erkölcsi, jogi, anyagi támogatása – tehát fennmaradása.

Gondolkodjunk!

v. Kövér  György

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük