KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ellentüntetést szervezett az az Alt-Info konzervatív párt Tbilisziben a liberálisokkal szemben (élő videóközvetítés)

A mai napon délre tüntetést hirdettek Grúziában a liberálisok a konzervatív Alt-Info mozgalom ellen. Az Alt-Info pedig ellentüntetést szervezett ugyanebben az időpontban.

Hatalmas tömeg gyűlt össze a parlament épülete előtt és a zászlórúdról eltávolították az EU lobogóját és a grúz nemzeti lobogót tűzték ki. Kisebb dulakodás alakult ki a tüntetők és a biztonságiak között, az EU zászlót elégették a tüntetők.

Mint arról számos médium beszámolt a közelmúltban feltüzelt civilek támadták meg a törvényhozás épületést, hogy nyomást gyakoroljanak a nemrég elfogadott „külföldi ügynökök elleni” törvény visszavonásáért a kormányra, amit el is értek. Az Alt-Info Mozgalom Párt célja a hagyományos értékek melletti kiállás és annak a megakadályozása, hogy a háttérhatalom egy újabb frontot nyisson meg Oroszországgal szemben Grúziát (Georgia) felhasználva.

 

Ez zajlik ezekben a pillanatokban Tbilisziben:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Grúziában (Georgia) is az USA követség keveri a sz@rt

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük