KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Éjféltől ismét életbe lép a rendkívüli jogrend – Orbán Viktor bejelentése

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Akárcsak tavasszal ma éjféltől újra életbe lép a rendkívüli jogrend – jelentette be ma este 7 órakor Orbán Viktor kormányfő.

Ez azt jelenti, hogy szigorodnak azok a szabályok, melyek a vírusterjedés megakadályozása érdekében már korábban is életben voltak és továbbiak lépnek életbe.  Orbán Viktor kifejtette, leginkább az idősek, szüleink, nagyszüleink életét veszélyezteti a járvány, éppen ezért kiemelten vigyázni kell rájuk.

A kormányfő felhívta a figyelmet arra, hogy a politikai vitákat félre kell tenni, gyors cselekvésre van szükség, mert a vírus is gyorsan terjed: „Ha a vírus terjedése gyors, akkor nekünk is gyorsnak kell lennünk” – mondta a kormányfő.

A mai kormányülésen számos szigorító döntés született. Többek között azonnal bezárják azokat a közösségei helyeket, éttermeket, rendezvényhelyeket, ahol a szigorított szabályokat nem tartják be. Ezt a hatóságok szigorúan ellenőrzik. Éjfél és reggel 5 óra között kijárási korlátozás lép érvénybe, és újra ingyenessé válik a parkolás.

A teljes bejelentés itt tekinthető meg:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Az USA kölcsönt ad Kijevnek kétmillió ukrán mozgósítására

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük