KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ehhez már tényleg nagy pofa kell az EU részéről Oroszországgal szemben…

Úgy tűnik, az Európai Unióban a pofátlanságnak valóban nincs határa.

Miután a hivatalos orosz sajtószerveket, állampolgárokat lényegében száműzték az Európai Unióból, majd betiltották a legjelentősebb orosz állami hírszolgáltatók működését – természetesen a „demokrácia”, mint mindenható jegyében –  mind az interneten, mind a műholdas távközlében, most már olyan felszólítással fordulnak az orosz hatóságokhoz, hogy lényegében tagadják le a valóságot.

Nabila Massrali, az EU külügyi szóvivőjének kijelentése valóban a legsötétebb időket vetíti elénk, de mindenképpen benne van a nyugati felsőbbrendűség gőgje is.

Ez a Massrali nevű EU külügyi szóvivő ugyanis azt találta mondani az oroszokhoz fordulva, hogy jó lenne, ha befejeznék azoknak a híreknek a közlését, amelyek az ukrán drónok moszkvai célpontok elleni támadásáról szólnak, ugyanis ezzel az ellenségeskedést fokozzák Ukrajnában – erről adott hírt az RT orosz kiadása, amely egyébként az Európai unióban hivatalosan elérhetetlen, de a linket azért odatettük.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a vergődő Európai Unió az Oroszországi szankcióival, a kommunikációs tereknek az orosz hírközlő csatornák előli elzárásával, az Északi Áramlat gázvezeték felrobbantásával – amellyel egyébként az EU önmagának ártott a legtöbbet a kiszolgáltatott Németország hallgatólagos közreműködésével – az orosz olaj embargójával (ami szintén öngól), és még sorolhatnánk tovább – hiszen eddig több mint 11 ezer szankció van érvényben összességében Oroszországgal szemben – nem tartja elégségesnek Moszkva hírszolgáltatását. Hiszen ezek a fránya oroszok hírekbe merik foglalni, hogy az ukránok drónokkal lényegében terrorcselekményeket hajtanak végre az orosz fővárosban. Tehát Moszkva erről kussoljon az EU szerint.

Ja, hogy az EU szerint… Az más…

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Ehhez már tényleg nagy pofa kell az EU részéről Oroszországgal szemben…

  1. Tegyük hozzá: nekünk azért nem utalják a nekünk járó pénzt, mert (megtehetik) szerintük nálunk nincs sajtószabadság. De belepofáznak, Moszkvába se legyen!

  2. Ha ben létezik a swzabad sajtó, akkor őjra negválasztható váltuzatlan összetétellel a brüsszeli korrupciós zenebohócok gittegylete !
    Ehhez, nem olyan nagy ár, hogy leragasztjuk a sajtó száját !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük