Egy orosz politológus szerint szeptemberben megpróbálhatják eltávolítani Putyint

Egy orosz politológus szerint szeptemberben megpróbálhatják eltávolítani Putyint

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szergej Markov politológus váratlan kijelentéssel állt elő. Megnevezte egy Oroszországban küszöbön álló lázadás pontos időpontját. Úgy véli, hogy július-augusztusra kialakul „a szélviharhoz szükséges potenciál”. Aminek nyomán szeptemberben – a parlamenti választásokkal a háttérben – kísérlet történik majd Putyin megdöntésére.

Oroszország lakosságának ez év őszén számítaniuk kell majd egyfajta „Majdan-típusú” zavargásokra, amelynek célja egy államcsíny lesz – figyelmeztetett Szergej Markov politológus. Az  «Eho Moszkvi» rádióállomással (1) folytatott beszélgetésében emlékezetett rá, hogy szeptemberben választások lesznek az Állami Dumában. Ezeket „a választásokat már jó előre illegitim, tisztességtelen és nem fair választásoknak fogják kikiáltani.” Markov szavai szerint e pillanatban „valami Majdan-féleség” veszi majd kezdetét. Ezen a nyugati titkosszolgálatok már dolgoznak.

A politológus úgy vélekedik, hogy az események fő irányítója vagy az amerikai CIA, vagy a brit MI-5 lesz. Markov megjegyezte, hogy minden olyan esemény, ami a világban Oroszország körül, vele összefüggésben történik, azt mutatja, hogy országunk ellen politikai támadás készül. (2)

A szakértő szerint kb. július-augusztusban, amikorra «kialakul a szélviharhoz szükséges potenciál”, Oroszországban aktívan hozzálátnak majd a helyzet megingatásához. A kulmináció pedig szeptemberben lesz: „Kísérletet tesznek majd, hogy Vlagyimir Putyint elmozdítsák majd Oroszország elnökének posztjáról.” Markov hangsúlyozta, hogy a világpolitika minden hadra fogható egysége most erre készül.

Forrás

 

Megjegyzések:

(1)  Az oroszországi Nyugat-barát, liberális ellenzék fő szócsöve

(2)  Ennek néhány jele (a teljesség igénye nélkül): Oroszország kiszorításának kísérlete mindenhonnan, ahonnan csak lehet, kitiltása olimpiákról, nagy nemzetközi sportrendezvényekről. Katonai provokációk sorozata. Az „Északi Áramlat-II” gázvezeték elleni koncentrált támadás. A lelőtt maláj Boeing ügyében Oroszország ellen folyó koncepciós per, melynek célja: terrorista államként megbélyegezni és kiátkozni Oroszországot a nemzetközi közösségből. Az ismét forrpontra juttatott helyzet a Donbasszban.

NewsFront

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük