KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egy kutatócsoport állítása szerint megtalálták a Covid-19 eredetét

A Covid-19 világjárvány mögött meghúzódó vírus a „szintetikus vírusokra” jellemző genetikai szerkezettel rendelkezik – állítják a kutatók.

A Covid-19 világjárványt okozó vírust nagy valószínűséggel laboratóriumban hozták létre

– állítja egy német és amerikai tudósok által közreadott tanulmány.

A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a Sars-CoV-2 egy genetikailag módosított vírus, miután összehasonlították szerkezetét a „vadon” és a laboratóriumi ekvivalenseivel. A bemutatott tanulmány szerint a Sars-CoV-2-ben szó szerint ott vannak az „ujjlenyomatai”a  genetikai manipulációknak. A három tudós egy restrikciós helynek nevezett visszatérő genetikai szerkezeti elemet talált, amely a vírus genomjának „összefűzése” .

„A vírus laboratóriumi előállításához a kutatók általában úgy alakítják ki a vírusgenomot, hogy hozzáadjanak és eltávolítsanak összefűzési helyeket, úgynevezett restrikciós helyeket. Az a mód, ahogyan a kutatók módosítják ezeket a helyeket, az in vitro genom-összeállítás ujjlenyomataiként szolgálhatnak”

– állítja a még szakértői áttekintést nem kapott tanulmány.

A Sars-CoV-2 szerkezete „rendellenes a vad koronavírusokban, de gyakori a laboratóriumban összeállított vírusokban”

– teszi hozzá, rámutatva bizonyos „szinonim vagy csendes mutációkra” , amelyek megkülönböztetik a restrikciós helyeket. Az ilyen mutációk koncentrációja „rendkívül valószínűtlen, hogy véletlenszerű evolúció következtében alakult volna ki” – írják a kiadványban.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: illusztráció

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük