KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egy autó belerohant Joe Biden konvojának egyik terepjárójába (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy autó belerohant Joe Biden konvojának egyik terepjárójába, amikor az amerikai elnök vasárnap este elhagyta kampányközpontját a Delaware állambeli Wilmingtonban – erősítette meg az amerikai titkosszolgálat.

Hangos csattanás hallatszott; az elnök az épület előtt volt, és készült beszállni az autójába, ahol a first lady, Jill Biden várta. A felvételekből kiderül, hogy Biden láthatóan megijedt az incidenstől. Meglepődve megállt, és a hang forrása felé nézett, majd a Secret Service munkatársai gyorsan bekísérték a járművébe. Az NBC beszámolója szerint az elnök azt mondta, hogy “woah”, amikor az egész történt.

“Az elnöki konvoj útvonalát biztosító titkosszolgálat járművének egy másik jármű ütközött” helyi idő szerint este 8 óra körül – közölte Steve Kopek, a Secret Service szóvivője a CNN-nek.

Kopek szerint “semmilyen védelmi érdek nem kapcsolódott ehhez az eseményhez”, ami azt jelenti, hogy a titkosszolgálat szerint a baleset nem volt szándékos.

“Az elnöki konvoj incidens nélkül távozott” – tette hozzá.

Egy ezüstszínű, delaware-i rendszámú szedán csapódott bele egy Biden konvoját kísérő terepjáróba a kampányközpont bejáratával szembeni kereszteződésben, esős időjárás közepette Wilmingtonban – jelentette a Reuters a Fehér Ház sajtószolgálatának jelentésére hivatkozva.

A titkosszolgálat munkatársai gyorsan körbevették az autót, és fegyvert fogtak a sofőrre, aki feltartotta a kezét – mondta az ügynökségnek egy szemtanú.

Bidenék az incidens után biztonságban visszatértek wilmingtoni otthonukba – tette hozzá.

Ez is érdekelheti:  Hatalmas alvilági fegyverarzenálra bukkant a rendőrség

Az elnök és a first lady éppen Biden 2024-es kampányközpontjába látogatott, hogy együtt étkezzenek a stábtagokkal. Ez az első alkalom, hogy az amerikai vezető meglátogatta a csapatot, amely nyár óta a wilmingtoni irodában dolgozik.

Orosz Hírek

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük