KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Polgárdy Géza: Nem e szavakkal, de a ballib oldal azt követeli, hogy lépjünk be az orosz–ukrán háborúba

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az egyenes, a mellből szembe, az őszinte és direkt megfogalmazás kétségtelenül az lenne, ha a magyarországi magyar gyűlölők, azaz a hatpárti moslék politikusai így fogalmaznák meg elvárásaikat: követeljük, hogy a magyar hadsereg lépjen be az orosz-ukrán háborúba, – természetesen az ukránok oldalán!

A hazai magyargyűlölőktől azonban hiába is várnánk őszinte és egyenes megfogalmazásokat, ez a silány csőcselék csakis a körmönfont, hátsó szándékú megnyilatkozásokra képes! E hatpárti moslék politikusai naponta nyilatkoznak az orosz-ukrán háború kapcsán és állandóan azt követelik, hogy küldjünk fegyvereket és magyar katonákat, meg engedjünk más országok részéről Ukrajnának szánt hadianyagot szállítani országunk területén keresztül.

Mivel a napnál is világosabb, hogy a háborúban résztvevő orosz fél minden, a háborús ellenfelének, Ukrajnának nyújtott  KATONAI SEGÍTSÉGET ellenséges megnyilvánulásnak tekint, (MERTHOGY VALÓJÁBAN AZ IS!) az Ukrajnának katonai segítséget nyújtó országot  a háborúba ukrán oldalon belépő ellenséges államnak tekinti!

Egyáltalán nem véletlen, hogy a NATO, amely deklaráltan védelmi (és nem támadó) szövetség, erősen ódzkodik az Ukrajna oldalán történő háborúba lépéstől. A NATO vezetői ugyanis teljes mértékben tisztában vannak azzal, hogy egy háborúba az egyik háborúzó fél oldalán beavatkozni (akár hadianyaggal,  akár fegyverek és katonák küldésével, de akárcsak mások hadi küldeményeinek az ország területén történő átengedésével), az bizony háborús cselekedet! Olyan aktív cselekedet, amelynek holt biztos, hogy következményei lesznek.

Vagyis a hazai ballib magyargyűlölők mindenáron azt szeretnék elérni, hogy Magyarország lépjen be a háborúba az ukránok oldalán! De nem ezt hirdetik! Nem mellből szembe akarják Magyarországot a háborúba behúzni, hanem alattomosan, az ukránoknak szóló segítségnyújtás szükségességét hangoztatják! Mennyivel szebb is SEGÍTSÉGET nyújtani a bajban levőnek, mint őszintén megmondani, hogy „mi, ballib magyargyűlölők semmit sem kívánunk jobban, minthogy az orosz hadsereg Magyarországot is megtámadja! Ezt pedig mivel lehet elérni? Az ukránoknak nyújtott segítséggel, legyen az hadianyag, fegyverek és lőszerek, legyenek magyar katonák, vagy csak az, hogy hazánk területén megengedjük más országok hadicélú küldeményeinek áthaladását Ukrajnába!

Ez is érdekelheti:  Több kutatás is igazolja a Kárpát-medencei őshaza elméletét - Nem vagyunk jöttmentek

Neveket mondani, akik ezt a most kifejtett álnok célt szorgalmazzák, nem szívesen említek. De nem is kell, hiszen nem múlik el nap, hogy egy-egy újabb ballib balfácán ne szorgalmazná az orosz–ukrán háborúba történő beavatkozásunkat. Már olyan ballib női politikusok is véleményformáló megnyilvánulónak tekintették magukat (többen is) akik életükben nem láttak semmiféle fegyvert. Nagy szakértői ők a háborúzásnak, az biztos!  De hát ballibek, márpedig a ballibek, – mint tudjuk -, mindenhez értenek! Ha tehát azt halljuk, hogy egyre újabb és újabb ballib balfácánok szorgalmazzák a magyar hadba lépést (mégpedig álnok módon, az ukránokat segítő megnyilvánulásokat követelve), ha módunkban áll, említsük meg az illetőknek, hogy a saját műszerükkel verjék a csalánt ne a máséval!

A szerző nyugd. jogász, közgazdász, szociológus, de aktív közíró

Forrás: Polgárdy Géza Blogja

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük