KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Polgárdy Géza: Eric Zemmour bejelentette, hogy indul jövőre, a francia elnökválasztáson

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Eric Zemmour francia esszéista, politikai újságíró Twitter oldalán jelentette be november utolsó napján azt, amit saját maga ugyan hónapok óta lebegtetett, de amit szinte mindenki biztosra vett, hogy indul a jövő év tavaszán megrendezésre kerülő elnökválasztáson. Be-jelentése tehát nem lepett meg senkit, nem okozott meglepetést.

Zemmour vitathatatlanul karakteres, egyértelmű megfogalmazással indokolta indulását. Mint kifejtette, Franciaországot ma már nem megreformálni, hanem megmenteni kell.

Ezzel a megfogalmazással mi, magyar patrióták – noha nem a mi országunkról van szó, tehát a franciaországi helyzet alakulásában közvetlenül nem vagyunk érdekeltek, – csakis és kizárólag egyet érthetünk.

Hogy miért?

Aki külföldiként a mi időnkben Franciaországba látogatott vagy látogat, az azt tapasztalhatja, hogy a gallok országát szinte elfoglalták az afrikai és ázsiai bevándorlók. Ez önmagában is problémás Európa egyik vezető államában, mert előre vetíti azt, hogy a francia népesség lecserélésre kerül egy korántsem homogén, más földrészekről szárma- zó népességgel. Vagyis azt, hogy az a Franciaország, amelyet megismertünk, a népességcser folytán meg fog változni. Merthogy hozzá kell tenni, a francia népesség fogyatkozik: több francia halálozik el minden évben, mint amennyi születnek. A két folyamat, egyfelől a franciák létszámának csökkenése, másfelől pedig az afrikai és ázsiai beözönlők mind nagyobb száma az országot lakó népesség megváltozásához vezet. Hozzá kell mindehhez tenni, hogy a Franciaországba más földrészekről beköltöző, beözönlő népesség döntő többségében nem a francia életbe való beilleszkedés, a „franciává válás” útját választja, hanem éppen ellenkezőleg, azt várja el, hogy a franciák igazodjanak hozzájuk. Ez legjobban a vallás terén mutatkozik meg. Mivel a beözönlő népesség döntő többségében muszlim, muzulmán, nem a Franciaországban valaha általánosnak mondható keresztény, keresztyén vallások felvételével reagál, hanem saját, magával hozott vallását megtartja,  dzsámikat, minareteket épít, ezzel egyidejűleg a katolikus templomok lebontását szorgalmazza, szinte „elvárja” hogy a francia bennszülöttek vegyék fel a muszlim vallást.

Ez is érdekelheti:  Több kutatás is igazolja a Kárpát-medencei őshaza elméletét - Nem vagyunk jöttmentek

Így, ebben a helyzetben messzemenően érthető, ha a franciák részéről fellépő elnökjelöltek között több is akad, akik ennek a folyamatnak, vagyis a francia népesség afrikai és ázsiai népességre cserélésével nem ért egyet. Marine Le Pen, a Nemzeti Tömörülés vezetője éppen úgy, mint a most elnökjelölti indulását bejelentő Eric Zemmour ennek a népességcserének akarnak elsősorban véget vetni.

Zemmour a különböző, a ma még kisebbségben lévő csoportoknak a francia népesség kárára történő mind erőteljesebb előretörésének, dominálásának kíván megálljt mondani! A francia kultúra és a nemzeti identitás megőrzését tartja elsődleges céljának, a közbiztonság romlását pedig egyértelműen az országba beözönlött idegen népesség rovására írja.  Azon egyszerű oknál fogva, hogy a statisztikák évek óta ezt támasztják alá.

Ami pedig a felméréseket illeti, jelenleg Macron hivatalban lévő államfő a szavazatok mintegy 25 %-ára számíthatna, Marine Le Pen 19-20 %-os támogatottságra számíthatna, ha a választások ma lennének. A „friss” jelölt,  Zemmour pedig jelenleg mindössze 14-15 %-át kapná a leadott voksoknak. A választások azonban nem most lesznek, hanem a jövő év tavaszán, addig pedig még sok víz fog lefolyni a Szajnán. Addig még sok minden történhet.

 A magunk részéről kíváncsian várjuk a francia választók döntését, s magyar patriótaként a franciák megmaradását szolgáló elnökjelölteknek „szurkolunk” az ország muszlimmá válását tétlenül szemlélő más jelöltekkel szemben.

A szerző nyugd. jogász, közgazdász, szociológus. De aktív közíró

Forrás: Polgárdy Géza blogja

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük