KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Dr. Polgárdy Géza: Az európai uniós tagság számunkra kizárólag teher!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Érdekes a mai magyar álláspont az európai uniós tagsággal kapcsolatban, mert akár így is fogalmazhatnánk:

TAGOK AKARUNK ITT MARADNI: HA BELEDÖGLÜNK, AKKOR IS!

Kezdem azzal, hogy többszáz milliárd forintunkba került a migráns-csürhét feltartóztató kerítés Hazánk déli határainál! Noha ezt nem csak a saját védelmünkre emeltük, hanem egyértelműen Nyugat Európát is védjük a migráns invázió ellen!

E KERÍTÉS KÖLTSÉGEIHEZ A MOCSKOS EURÓPAI UNIÓ EGY ALZÓ GRANDDAL, EGYETLEN EURO CENTTEL SEM JÁRULT HOZZÁ!

Aztán itt van a lassan milliós számot elérő ukrán migráns, azok istápolása, eltartása, etetése, itatása, szállással, ruhával ellátása, stb. Ez állítólag 40 milliárd forintunkba került, – de még messze nincs vége az ukrán mizériának hazánk területén!

AZ UKRÁN IDEÉRKEZŐK ISTÁPOLÁSÁÉRT VÁLLVEREGETÉST UGYAN KAPTUNK, DE MÁST SEM! KÖLTSÉGEINKHEZ AZ UTOLSÓ GANÉ EURÓPAI UNIÓTÓL NEM KAPTUNK KOMOLY PÉNZÜGYI TÁMOGATÁST

Végül itt vannak az EU eszementek oroszellenes szankciói! Ép ésszel fel nem fogható, hogy ezekkel a látszatintézkedésekkel mi a jó fene célja van az Európai Uniónak??? Oroszországnak ezek a szankciók sokkal kevésbé fájdalmasak, mint az Európai Unió egyes tagállamainak. Spórolást és nem XXI. századi megoldásokat ajánlanak AZ ESZEMENT LIBERÁLISOK az orosz olaj és gáz hiányának valamilyen módon történő helyettesítésére. Frans Timmermans, az Európai Unió egyik legnagyobb (persze libsi) gazembere, a ruhák kimosása helyett azok SZELLŐZTETÉSÉT javasolja!

Szép, nagyon szép! És derék! De hát Timmermans! a XXI. században élünk, nem a sötét középkorban! Ön ezt nem vette még észre?

S miután sem a határokat védő kerítéshez, sem az ukrajnai menekültek eltartásához ez az ocsmány Európai Unió egyetlen centtel sem járul hozzá, hanem költségeinkre fittyet hány, állandóan arra akar minket kötelezni, hogy ne vásároljunk orosz gázt és olajat!

Ez is érdekelheti:  Levédia krónikása: Merényletek mifelénk

KONKLUZIÓ: nekünk, magyaroknak ebből az EU-tagságból csak és kizárólag hátrányaink adódnak! Semmilyen nekünk kedvező kezdeményezésünket anyagilag nem támogatják, de elzárnának minket a számunkra előnyös orosz gáz és olaj vásárlásaink lehetőségétől!

HUXIT!  HUXIT!  HUXIT!

Kilépni, de minél előbb az Európai Uniónak nevezett pöcegödörből!

 

A szerző nyugd, jogász, közgazdász, szociológus, de aktív közíró

Forrás: Polgárdy Géza Blogja

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük