KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Gaudi-Nagy Tamás: A holnapi „Pride” felvonulás tiltását, illetve korlátozását kéri az NJSZ 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

IDÉN IS KIÁLLNAK A NORMALITÁS VÉDELMÉBEN A PATRIÓTÁK

Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, a European Patriots Unite Egyesület elnökségi tagja volt a vendége a Hír Tv Magyarország élőben című műsorának.

Gaudi-Nagy Tamás arról tájékoztatott, hogy a Nemzeti Jogvédő Szolgálat bejelentéssel élt a holnap megrendezésre kerülő, abnormalitást hirdető, egyben kiskorúakat is veszélyeztető „Pride” nevű felvonulással kapcsolatban, amelyben arra kérik a rendőrséget, hogy tiltsa be, vagy zárt helyre korlátozza a devianciát hirdetők vonulását.

Gaudi hangsúlyozta, itt az ideje, hogy most már az Alaptörvény és a gyermekvédelmi, családvédelmi törvény ellenes erőket kellene elszámoltatni.

Ahogyan az ügyvezető fogalmazott, egy ilyen rendezvény esetén mások jogainak és szabadságának sérelme, továbbá a magán és családi jogához való sérelme vagy emberi méltóságának a megsértése, valamint kiskorúak veszélyeztetése is fennállhat.

Gaudi-Nagy Tamás felhívta a figyelmet arra, hogy amennyiben a deviancia melletti felvonulást a rendőrség nem korlátozza, akkor önkéntes, hazafias civilek fogják monitorozni az eseményt és figyelik majd azt, hogy lesznek-e olyanok, akik kiskorúval jelennek meg a rendezvényen, mert azok megvalósíthatják a kiskorú veszélyeztetésének bűntettét.

Ahhoz, hogy a nagy nyilvánosság előtt megjelenő devianciát féken lehessen tartani, Gaudi-Nagy Tamás még határozottabb törvényalkotást és összehangoltabb műveletet szorgalmaz a végrehajtásban.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédővel folytatott beszélgetés itt teljes egészében megtekinthető:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Idén is kiállnak a normalitás védelmében a patrióták – Demonstrációt tart az EPU a Budapest Pride felvonulás napján

Ez is érdekelheti:  Megkezdődtek a parlamenti választások Horvátországban

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük