KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Döntött a bíróság: hiába csapott le a brüsszeli karhatalom, szerdán Orbán Viktor és Mateusz Morawieczki is felszólal

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Minden más korábbi hírrel ellentétben szerdán folytatódhat a NatCon konferencia.

Ahogy korábban megírtuk, hatalmas nemzetközi botrányt okozott, hogy kedden egy végzés alapján blokád alá vont a belga rendőrség a békepárti és migrációellenes NatCon konferencia helyszínét.

Így reagáltak a közszereplők a botrányra

A brüsszeli rendőrség azért hatolt be a konzervatív rendezvénynek otthont adó helyszínre, hogy kézbesítse azt a bírósági végzést, amely a konferencia befejezését követeli a közbiztonság veszélyeztetése miatt.

Utoljára a kommunizmus alatt tapasztaltuk ezt, amikor szamizdatokat kellett használni

– reagált Orbán Balázs a brüsszeli eseményekre.

Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója az ügyre reagálva azt írta a közösségi oldalán, hogy „egész Brüsszel azon dolgozik, hogy elhallgattassa Orbán Viktort”.

A brüsszeli NatCon konferencia helyszínén nyilatkozott a Mandinernek Szalai Zoltán, az MCC főigazgatója, aki elmondta, hogy „mindent megtesznek a helyi baloldali erők, hogy ellehetetlenítsék az eseményt”.

A brüsszeli baloldali politikai elit és a szélsőséges antifa megpróbálja ellehetetleníteni a konzervatív, szuverenista, migrációellenes hangokat

– tette hozzá Szalai.

Döntött a belga bíróság

A mai napon azonban komoly fordulat történt az ügyben. A neves izraeli történész, Yoram Hazony a közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint a belga bíróság hivatalosan is megsemmisítette a konferencia leállításáról szóló végzést.

A Nemzeti Konzervativizmus Konferencia (NatCon) megnyerte a jogi csatát, miután a belga bíróság megsemmisítette a konzervatív konferencia leállításáról szóló végzést. Köszönöm ADF !

– írta a közösségi oldalán a konzervatív történész.

Az antifa vonulásáról már egyre több fotó terjed. Fotó: SIMON WOHLFAHRT / AFP

Bár a jelek szerint komoly erők sorakoztak fel emellett és sokat szerették volna, a NatCon konferencia minden más korábbi hírrel ellentétben folytatódik, nem is akármilyen előadókkal.

A szerdai napon Orbán Viktor és Mateusz Morawieczki is felszólal.

Yoram Hazony bejegyzése:

Mandiner

Kiemelt képen: A belga rendőrség elzárja a brüsszeli Claridge hotel bejáratát. A Nemzeti Konzervatív Konferenciát ezen a helyen tartották volna 2024. április 16-án

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: A gyűlöletkeltéstől a merényletig...

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Döntött a bíróság: hiába csapott le a brüsszeli karhatalom, szerdán Orbán Viktor és Mateusz Morawieczki is felszólal

  1. Kérem, hogy az erőszakosantiszemitizmus terjesztését mellőzve követelem, hogy hozzák nyilvánosságra a bűnöző nemzetségét a polgármesternek – és hogy jövőben segítve a brüsszeli rendőrséget, hogy törvénytelen intézkedésre ne kényszerüljön A RENDŐRSÉG hozzon példás elrettenő büntetés ELJÁRÁST az előidéző okozó ellen , valamint törvényt – A Belgium belügyminisztere kezdeményezésével… ! EMPI 2024. 04. 17. 9:19.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük