KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Belga miniszterelnök: Elfogadhatatlan, ami ma történt, a brüsszeli polgármester akciója alkotmányellenes

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A brüsszeli polgármester végzést adott ki a Nemzeti Konzervativizmus Konferencia betiltására, amelyre többek közt Orbán Viktor miniszterelnök is hivatalos volt. Azóta több reakció is érkezett a megosztó intézkedésre, most egyenesen a belga miniszterelnök, Alexander De Croo fogalmazta meg álláspontját X-oldalán.

„Ami ma a Claridge-ben történt, elfogadhatatlan. Az önkormányzati autonómia demokráciánk egyik sarokköve, de soha nem írhatja felül a belga alkotmányt, amely 1830 óta garantálja a szólás és a békés gyülekezés szabadságát. A politikai gyűlések betiltása alkotmányellenes, pont”

– írta Alexander De Croo.

Ez is érdekelheti:  Brüsszel polgármestere elvágná az áramot a konzervatív konferencia helyszínén

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: Brüsszel szintet lépett. Ha valaki kiáll a béke mellett, azt egyszerűen betiltják

Mandiner

Kiemelt kép: Simon Wohlfahrt / AFP

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Belga miniszterelnök: Elfogadhatatlan, ami ma történt, a brüsszeli polgármester akciója alkotmányellenes

  1. Észrevételem – a sors tréfája, amikor a zsarnok érdeke meg egyezik a nyomorban tartottal!!!! Engem is meg tréfélt és profitáltam belőle – elmesélem:
    ..a kempingben jöttek hozám rendőr őrnagyok alezredesek ezredesek , és mutatták nekem a nyugdíjas BM, igazolványukat, mondtam nekik nekem nincs olyan mert elmenekültem tőlük és rokkant nyugdíjas lettem – nem BM. nyugdíjas azt megtagadták tőlem pedig kértem jogom volt rá….panaszaimra rá kérdeztek és megbántam, hogy rendőr voltam , fogas kérdés ez kérem, mert tulajdonképpen ha nem lettem volna rendőr ma önök se lennének itt, hisz tulajdon képen nekik köszönhetem, hogy váltottam sorsom útján… ennyi, megköszönhetem nekik …hogy felnyitották a szememet…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük