KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dobrev Klára újra „ütőset” mondott, vagyis itt egy újabb hazugságcunami – de várhatunk tőlük mást?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Dobrev Klára szerint pitiáner, mocskos üzleti érdekek felül tudják írni a Fidesz-kormányban a magyar emberek életéért érzett felelősséget. Előbbrevalónak tartották a lélegeztető- és vakcinabizniszeket, minthogy az emberek életét megmentsék – így indul az a cikk mely tegnap a Magyar Hangban jelent meg, szemlézve az mfor.hu-n közreadott, Gyurcsánynéval készített interjút. Dobrev Klára – mint tudjuk –  Szemkilövető Gyurcsány Ferenc felesége, Apró Antalnak, az 1956-os megtolásokat (értsd: akasztásokat) felügyelő egykori véreskezű kommunista vezérnek az unokája.

A hazugságokat természetesen megszoktuk már tőlük, hiszen ahogyan nagyapja 1956 október elején Rajk Lászlónak és társainak az újratemetésén úgy fogadkozott, hogy ilyen soha többé nem fordul elő, s lám, rövid időn belül a megtorlásokat vezette, és ahogyan férje, a folyton dülöngélő Gyurcsány Ferenc 2006-ban bevallotta elhíresült beszédében, hogy „hazudtunk reggel, délben, meg este”, a családi hagyományokat láthatóan és magabiztosan követi az Apró unoka is.

Így folytatódik a Magyar Hang szemléje az mfor.hu cikke alapján:

A politikus szerint „Orbán Viktor életében először szembesült válsággal, a Covid-válsággal és totálisan belebukott, hiszen az alapvető fogalmakkal sincsenek tisztában. Fogalma nincsen, hogy kell kormányozni, és nem is érdekli a kormányzás. A kormányzás arról szól, hogy hogyan lesz az országban jobb az egészségügy, az oktatás, hogyan élnek jobban az emberek. Ezek őt egyáltalán nem érdeklik”.

Egy újabb hazugság! Dobrev Klára megfeledkezik arról, hogy milyen, romokban fekvő országot hagytak 8 évnyi kormányzásuk után 2010-ben az Orbán Viktor vezette Fidesz-KDNP pártszövetségre. Elfelejtette, hogy volt egy 2008-as gazdasági válság, melyet a Gyurcsány-Bajnai kormány csak IMF lélegeztetőgépen keresztül tudott életben tartani. Ebből a rettenetes helyzetből kellett az ország gazdaságát megmenteni.

Végigolvasván a Dobrev Klárával készült hazugságcunamit, azt lehet megállapítani, ami minden egyes megnyilvánulásuk alkalmával megtapasztalható, hogy a régi igazság továbbra is megállja a helyét: „A kommunista akkor is hazudik, ha kérdez!” – és teljesen mindegy, hogy pillanatnyilag milyen színekbe festi magát.

Ez is érdekelheti:  Öveket becsatolni: Magyar Péter hazánkat a nyugati médiában mószeroló segítője szerint ő Johann Strauss világhírű zeneszerző ükunokája

Akinek van lelkiereje, az a Magyar Hang irományát ITT, az eredeti cikket ITT olvashatja el.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük