KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dobrev a Magyar Nemzet riporterét sértegette, és elmenekült a migrációs kérdések elől

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A DK árnyék-miniszterelnökének Ursula von der Leyenről is Orbán Viktor jut eszébe. A Magyar Nemzet azt szerette volna megtudni a politikustól, hogy mi a véleménye az Európai Bizottság elnökének szavairól, miszerint további bevándorlásra van szükség.

– Hogy Ön is értse, a gazdasági migránsokat nagy számban Orbán Viktor akarja ebbe az országba behozni – így reagált Dobrev Klára a Magyar Nemzet migrációt firtató kérdésére.

Ursula von der Leyen a múlt héten mondott beszédet az Európai Parlamentben, ahol azt hangoztatta, hogy a munkaerőhiány okozta problémát több migránssal lehetne orvosolni.

Dobrev Klára ellenben az Európai Bizottság elnökének mondatait nem volt hajlandó kommentálni, helyette Orbán Viktorról beszélt.

A DK EP-képviselője szerint a gazdasági migránsokat Orbán Viktor engedi be.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Dobrev Klára, a DK árnyékkormányának árnyék-miniszterelnöke, a párt EP-képviselője beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) budapesti nagygyűlésén, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 175. évfordulóján tartott megemlékezésén az Egyetem téren 2023. március 15-én (Forrás: MTI/Balogh Zoltán)

 

One thought on “Dobrev a Magyar Nemzet riporterét sértegette, és elmenekült a migrációs kérdések elől

  1. Jó, hogy a „bolgár esernyő” még nem került elő,
    meg nagyapi gépfegyvereit is újra készítik?

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: