KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

DK-s kirohanás: Börtön járna Orbánéknak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A DK szerint: „Normális esetben börtön járna azért, hogy Orbánék tudatosan költöttek el százmilliárdokat közpénzből a használhatatlan lélegeztetőgépekre” – áll az MTI-OS-en közreadott közleményükben.

A kirohanás okozója pedig nagyon úgy tűnik, hogy a Népszava nevű baloldali médium, hiszen erre a sajtóorgánumra hivatkoznak. Azt írták, hogy Orbánék tudatosan költöttek 178 milliárdot közpénzből olyan lélegeztetőgépekre, melyek használhatatlanok és életveszélyesek.

Természetesen „az áprilisi kormányváltás után az új kormány felelősségre fogja vonni a bűnösöket” – áll a Varga Zoltán nevével fémjelzett közleményben.

MTI-OS alapján

NIF

Ez is érdekelheti:  Amerikai külügyminisztérium: Washington számára prioritás az újabb Patriot rendszerek előteremtése Ukrajnának

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük