KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Deutsch Tamás: A dollárbaloldal képviselői már büszkélkednek is azzal, hogy hazájuk ellen áskálódnak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A dollárbaloldal európai parlamenti (EP-) képviselői már büszkélkednek is azzal, hogy hazájuk ellen áskálódnak, azon dolgoznak ugyanis, hogy Magyarország ne juthasson hozzá a jog szerint neki járó uniós forrásokhoz – közölte a Fidesz EP-frakcióvezetője szerdán.

Deutsch Tamás a Facebook-oldalán közzétett videóban azt mondta, Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője is megszólalt abban a DK-s és momentumos politikusokból álló „dollárbaloldali kórusban”, amely a saját hazája elleni áskálódásokkal büszkélkedik.

Elmondta,

eddig is tudták és tapasztalták is, valamennyi dollárbaloldali európai parlamenti képviselő minden energiájával azon dolgozik, hogy a magyarok ne juthassanak hozzá a jog szerint nekik járó európai uniós fejlesztési pénzekhez.

Csak az a változás – folytatta – , hogy most már büszkén kérkednek a hazájuk elleni áskálódással.

A kormánypárti politikus szerint „az pedig végképp hab a tortán, hogy az a Cseh Katalin beszél a korrupcióellenes küzdelem fontosságáról, aki milliárdos korrupciógyanús ügyben érintett. Hiszen az derült ki, hogy a Cseh Katalin vezette családi cég milliárdos korrupciógyanús ügyben érintett a hazai és európai uniós fejlesztési pénzek szabálytalan, csalárd felhasználása kapcsán” – fogalmazott.

Deutsch Tamás elképesztőnek nevezte, hogy a dollárbaloldal politikusai folyamatosan a közvetlen brüsszeli források fontosságát „mantrázzák”.

A Fidesz EP-frakcióvezetője azt mondta, ha a Magyarországnak járó európai uniós fejlesztési pénzek közvetlen brüsszeli forrásokká válnának, akkor a magyarok a nekik járó európai uniós pénzek 98 százalékát elvesztenék.

Az EP-képviselő magyarázatként elmondta, a közvetlen forrásokra valamennyi tagállamból lehet pályázni, és az egyes országok a népességarányuk, a lakosságarányuk, illetve a GDP-jük arányában részesülnek a pénzekből. Magyarország lélekszáma, a magyar GDP teljesítménye körülbelül két százalékot képvisel – tette hozzá.

A dollárbaloldal javaslata – akár hozzá nem értésből, akár tudatos, rossz szándékból fakad – nem kevesebbet jelent, mintsem, hogy minden magyar embert megfosztanának az országnak jogosan járó uniós fejlesztési források 98 százalékától

– összegzett.

Ez is érdekelheti:  Sydney-ben összecsaptak a rendőrök az asszír ortodox közösség tagjai (videó 18+)

El a kezekkel Magyarországtól! El a kezekkel a magyar emberektől! El a kezekkel a magyar európai uniós fejlesztési pénzektől! – szólított fel a politikus.

Kiemelt kép: illusztráció (Fotó: Facebook)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük