KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Déli határ: A szervezett, agresszív migránsbandák felfegyverkezve, bontóeszközökkel érkeznek (videóval)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az utóbbi napokban jelentősen nőtt a migrációs nyomás a déli határzárnál. A kormány.hu felvételein is látható, hogy az egyebek mellett késekkel, csúzlikkal, gázspary-vel és más fegyverekkel ellátott migránsok bandákba verődve igyekeznek belépni az ország területére .

A képek tanúsága szerint az agresszív csoportok fenyegetőleg, a támadóeszközeiket is bevetve nyomulnak előre, komolyabb kihívások elé állítva a határvadász egységeket. Jól szervezett akcióról van szó, ami abból is látható, hogy a létrákkal, csapszegvágókkal, valamint hegesztőtrafókkal is felszerelt illegális bevándorlók a határkerítés különböző pontjain egyszerre, a hatóságok figyelmét is megosztva kísérlik meg az átkelést.

Az embercsempész bandák nem is titkolják, hogy min ügyködnek, hiszen például a TikTokra feltöltött videóikon még szinte kérkednek is annak bemutatásával, hogy miként juttatják be hazánk területére az illegális migránsokat. Az egyebek mellett a 400-59, valamint a Killer Group címkékkel ellátott videóikban félelemkeltő módon, kihívóan menetelnek a láthatóan más földrészekről és idegen kultúrákból érkező határsértők, akik a többi között olyan felvételeken is láthatók, amelyeken marihuánának látszó dohányterméket fogyasztanak, vagy éppen a magyar rendőrséget becsmérlik.

@afgcriminal313 #خسبي_الله_ونعم_وكيل #پشتون_تاجیک_هزاره_ازبک_زنده_باد🇦🇫 ♬ original sound – ✍️📚بي پروا فلسفه✍️📚

Magyar Nemzet

Kiemelt kép: Illusztráció. – Az utóbbi napokban jelentősen nőtt a migrációs nyomás a déli határzárnál. (Fotó: Havran Zoltán)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: