KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Czeglédi Andrea: Magyarország – a világ közepe

Azt hihetné a Kedves Olvasó, hogy ez elvakult, nacionalista megnyilvánulás csupán –, de nem az! Ez bizony tény. Liberális valóság, bármennyire hihetetlenül is hangzik.

Figyelve a világ elvakultan liberális politikusainak nyilatkozatait, a baloldali média vad kirohanásait, lassan rá kell ébrednünk, hogy kit tekintenek valódi ellenségüknek, kik azok valójában, akiktől a világot uralni kívánó söpredék retteg.

Azt hiszi Ön, egyszerű hallandó, hogy a világ fő ellensége Vlagyimir Putyin, orosz elnök? Nos, ez tévedés! Ma már az, hiszen az orosz medve vadászatába szépen, lassan beletörik a békéért harcolók bicskája. Putyin elnök Oroszországa láthatóan meg sem rebbent a fenyegetőzésre, az orosz gazdaság köszöni szépen, jobban virul, mint valaha. Ezt elismerni, azonban nincs bátorsága senkinek. Mi lesz, ha nyilvánvalóvá válik, hogy a szankciók fabatkát sem érnek?  Mi történik, ha beismerik, hogy két idegen állam harcát a demokrácia haladó szellemű fellegvárainak számító országok polgárai fizetik meg?  Már hallani innen-onnan, hogy az ukrán-orosz béke érdekét szolgálná a területi alapú megegyezés, tehát kezdik beismerni, hogy elhibázott és kontraproduktív volt a szankciók erőltetése. Csakhogy, a hibáikat nem ismerhetik be…

Mi a teendő ebben a helyzetben? A válasz pofonegyszerű – kenjük a magyarokra – ahogyan teszi ezt minden ilyen patthelyzetben a liberálisok által legóépítményként összetákolt Románia. Kipróbálták, működik.

A legújabb, demokrácia elleni közellenség szerepet kiosztották hát szélsebesen Orbán Viktor miniszterelnök úrra, aki nem átallja – oh! mily’ borzalom! – a magyar nép érdekeit szolgálva az emberi hülyeség ellen fellépni.  Így aztán, az általa vezetett kormány is ellenség, a magyar népről – aki őt megválasztotta –, nem is szólva! Versenyként élik meg, hogy ki tud nagyobbat, sértőbbet mondani, gúnyolni és átkozni, „méltóbb” büntetést kieszelni. A hőn szeretett szomszédok, Magyarország évszázados tolvajai is igyekeznek a nyugat iránti hűséget kimutatni, nem felejtve, hogy Trianon és Párizs a saját javukat szolgálja. Már lelki szemeik előtt lebeg az új, ebül szerzett jószág iránti kapzsi lázálom.

Ez is érdekelheti:  Szétlőttek egy brit zsoldosokkal és rakétákkal teli raktárat Odessza közelében

A nyugati neomarxizmus eközben szintet lépett. Lefoglal, tehát „büntetésből” lop. Mi ezt jól ismerjük, elveszi attól, akinek van és attól is, akinek nincs…

Így vették el és veszik el az oroszok hatalmas külföldi vagyonát. Mondják, hogy az is ebül szerzett, de ha ezt szigorúan betartanánk, bizony, kevés gazdag ember volna a világon. Talán, egy kezünkön is megszámolhatnánk. Miután becsületesen, amolyan kommunista módra, leszámoltak az orosz oligarchákkal, elméláztak, kit lehetne még így büntetni. Szinte látjuk lelki szemeink előtt, amint gyöngyöző homlokukat ráncolva koncentrálnak, majd az egyik – egy antikeresztény –, ragyogó szemmel felkiált: „Heuréka! Megtaláltam!” Máris az orosz ortodox egyház lesz az új célpont… és mindenki állva tapsol…

 

Az orosz ortodoxia vezetőjét, Kirill pátriárkát gyorsan kikiáltják oligarchának, a háború fő generálójának. Érzékeltetik, hogy ő Putyin fő felbujtója, az orosz háborús gépezet megindulásának mozgatórugója, hiszen, megáldotta a háborúba induló csapatokat. (Ezt a hazug hülyeséget próbálták a kommunisták ráerőltetni a régi magyar főpapokra is, noha az áldás a katonákat illette…) Mi ez, ha nem perdöntő bizonyíték!?

Persze, az sem mellékes, hogy így, még fokozottabb erővel támadhatják az ortodoxiát. A laikusoknak vehemensen sorolják az orosz ortodox egyház külföldön található mesés vagyonát, elhintve ezzel az irigység termékeny magvait. Közben, azt véletlenül sem említik, hogy a mindent megsemmisíteni törekvő viszályt, amellyel sikeresen rombolták a többi keresztény felekezeteket, már elhintették az ortodoxok között is. Az ukrán szakadárokat, akik évekkel ezelőtt függetlenítették magukat Moszkvától, a Vatikán ezirányú lázításának megfelelően, a bizánci pátriárka elfogadta, tehát már évek óta zajlik a háború az ortodoxián belül is, ami az egész világra hatással van. Vajmi kevés, amiről fogalmunk lehet. Tudjuk, hogy a latin misét betiltották, de nincs tudomásunk arról, hogy a régi, hagyományos ortodoxiát is üldözik közben. Pedig üldözik! Jó példája ennek Görögország esete, ahol az Athos hegyi, hagyományokhoz hű, aszkéta életmódot élő szerzeteseket a csendőrök rángatják ki kolostoraikból és karhatalmi segítséggel űzik el őket a számukra szent hegyről.

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor diplomáciai tevékenységét értékeli a Russia Today elemző publicistája

Miért volt ez a kis kitérő? Azért, hogy jobban megértsük, milyen hatalmas cselekedet volt miniszterelnökünktől a Kirill pátriárka melletti kiállás és, hogy megértsük a ránk zúduló gyűlölet okát. Legyen hát, világos mindenki számára!

Orbán Viktor nem egy halandó emberért, nem egy emberi intézményért állt ki, aki és ami egyik nap van és a másikon már nincs. Ő magyar reformátusként az ortodoxiát védte és így válik nyilvánvalóvá Krisztus Egyházának hatalmas ereje. Ezért tart máig a magyar holokauszt, amelyet a mindenkor rettegők szünet nélkül generálnak és másoktól is megkövetelnek.

A félelem okozta gyűlölet hajtja őket, amikor minket támadnak és tiszta lelkű, romlatlan gyermekeinket nevezik fasisztának, mert náci cselekedetüket felülírja a magyar genetika. Hiszen, látják, hogy ez ősi, vérszerinti örökségünk és a Szentlélek munkájának együttese, amely nem vész el, bármennyire is igyekeznek az örök gyűlölködők.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük