BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Cseh Katalin, Donáth Anna és Ujhelyi István páros lábbal rúgja vesén a magyarokat!”

„A hazug embert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát” – így reagált a Fidesz EP-képviselője Ursula von der Leyen beismerő vallomással felérő szavaira.

„Nem engedünk a gyermekvédelmi törvényből és nem engedünk abból, hogy Magyarország elutasítja az illegális migrációt”

– hangsúlyozta csütörtök este Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a HírTV Napi aktuális című műsorában.

Miután Ursula von der Leyen az Európai Bizottság elnöke elismerte, hogy a korábbi tagadás ellenére mégis a magyar gyermekvédelmi törvény és a migrációs politika miatt tartja vissza Brüsszel az uniós pénzeket, Deutsch Tamás a következőképpen reagált:

Hazug embert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát, a füllentő, nagyot mondó, a valóságot eltagadó brüsszeli bürokrata előbb vagy utóbb önmagát leplezi le”

– jelentette ki az EP-képviselő Ursula von der Leyen vallomással felérő szavaira.

Emlékeztetett arra, hogy az Európai Bizottság elnöke az EP plenáris ülésén kiállt és higgadtan, nyugodtan, tárgyilagosan elmondta: mostantól kezdve egyetlen cent európai uniós fejlesztési pénzt sem kap Magyarország, ha nem változtat a genderideológiás politika és a migrációs politika terén.

Az adásban Deutsch Tamás megismételte, hogy szerinte az összes „dollárbaloldali” képviselőt le kell váltani idén az európai parlamenti választáson.

Cseh Katalin, Donáth Anna és Ujhelyi István minden létező alkalommal páros lábbal, vaspapucsos módon vesén rúgja a magyarokat.donath cseh uj

Mind a hárman megszavazták, hogy Magyarországgal szemben induljon olyan eljárás, aminek a végén elvehetik hazánk szavazati jogát, mindannyian tiltakoztak a Magyarországnak járó uniós források megnyitása, így nemet mondtak a pedagógusoknak járó béremelésre (…) lendületes hazaáruló hullámban, gerjedelemben vannak, el kell őket zavarni június 9-én! – jelentette ki Deutsch Tamás.

Vadhajtások, Hír Tv
Kiemelt képen: Cseh Katalin és Donáth Anna az EP-ben / Fotó: goloubevdowentere.blogspot.com

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “„Cseh Katalin, Donáth Anna és Ujhelyi István páros lábbal rúgja vesén a magyarokat!”

  1. SZÉGYEN AMIT EZEK A HAZAÁRULOK MŰVELNEK! REMÉLEM NEM LESZ TÖBB LEHETŐSÉGÜK ILYEN ALJASÁGRA !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük