KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bene Gábor: A természet legyőzése, a beilleszkedés helyett!?

Kiestünk a természet körforgásából, s ha beüt az összeomlás, amit persze már nem a pénzdiktatúra fog mesterségesen megrendezni, hanem az, hogy elfogy az olaj, s az elkényelmesedett városlakók megrohanják a falvakat, hogy éhségüket csillapítani tudják! A régi világban mindenkinek volt egy kis földje, ahol ezt-azt meg tudott termelni, ám mára a monokultúrás termelés szinte teljesen függ az olajtól és a kemikáliáktól.

S mi lesz ha egyszer ezek nem állnak majd a rendelkezésünkre?

Lesz annak is egy pozitívuma, hogy visszaáll a természeti egyensúly, ismét lesz a vad, lesz a madár és rovarok, rágcsálók is, ami majd táplálékot szolgáltatnak majd a természet rendje szerint. A rágcsálók mindenféle ragadozó madárnak és beindul a természet ismét!

Dr. Bene Gábor: Kell-e nekünk az új világrend?

Csakhogy ebben már az ember helye nem egészen tisztázott, mert ebbe a rendszerbe csak a régi paraszti tudással és szemlélettel lehetne visszatérni. Az pedig mára – köszönhetően a bolsevik TSZ agitátoroknak – elveszett. A”jó gazda gondossága” ma már csak kevesek sajátja, s azok sem fognak tudni mit kezdeni az éhség-rohamnak a mai városi szemlélettel.

Elveszett a tudás, kihalt a paraszti józanság és a munkabírás szorgalma.

Sajnos már a falusi emberek nagyobb része sem képes az önellátásra. S felütötte a faját a „politikai állatvédelem” is. Persze nem a pártpolitikai „állatokra” gondolok, mert ők csak a saját pozícióikat akarják védeni. Inkább arra gondolok, hogy a sok elhagyott háziállat és ház van ma is a tanyavilágban és a falvakban. Az elhagyott házakban pl. a mezei egerek is körbenéznek táplálék után kutatva és ha bejutnak egy ilyen házba, márpedig bejutnak, akkor mindent összerágnak. Főleg akkor, ha az élősködő népelem feltöri az elhagyott házat és kifosztja, mert ehhez nem kell gazdasági és társadalmi összeomlás, mert azt ma is megteszik egyes bűnözők. Ám az elhagyott állatok – főleg télen vagy elpusztulnak, vagy túlélik ha nem túl kegyetlen az időjárás, de ők is prédájává válhatnak a természeti ragadozók edzettségének. S ugyanez a helyzet fog előállani akkor, ha az élősködők nem üres nyaralókat, tanyákat, sőt falusi házakat találnak, hanem benne lakik néhány ember is. Ugyanis a mai ember sem biztosan tudja majd megvédeni magát, ha csak nem készül föl erre is!

Ez is érdekelheti:  Az európai demokrácia nem cirkusz

Az elhagyott háziállatok – kutya és macska – szintén nem biztosan tudják túlélni azt, ha nincs ember, aki enni ad nekik. A kutyák ezt nemigen élik túl, s ráadásul az aranysakál falkák komoly veszély rájuk nézve is. A házi macska sem természetes ragadozó hazánkban, de közülük az erősebb és kitartóbb képes lehet túlélni egy telet, s megvárni, hogy visszatérjenek a ház vagy a tanya lakói. Viszont ha nagyon elszaporodik, komoly veszélyt jelenthet a madár populációra és a ragadozó madarak elől is levadássza a táplálékot. Az ember azonban nem képes túlélni egyetlen telet sem, ha nincs éleleme, vize, tüzelőanyaga. A természet legyőzésére berendezkedett ember nem tudja, hogy a legyőzés helyett a beilleszkedés lenne a feladata, de erre képtelen. A felelőtlen, tudáshiányos, és a természeti rendből kiesett ember már nem paraszt, hanem egy modern ember aki akaratlanul és tudatlanul pusztítja a környezetet! Ez a modern, városi létforma elengedhetetlen következménye.

 A természet nem tolerálja az őt legyőzni akaró embert és halálra is ítéli!

Aki azt hiszi, hogy a meleg szobában a számítógépet bámulva érti a világot, s fotelforradalmárként oszthatja az észt a falusi-tanyasi embereknek, az nincs tisztában a jövő hatalmas veszélyeivel! Sőt a „való világot” is csak a TV-ből ismeri! Így lesz belőle „állatvédő” és „zöld politikus”, aki tüntet az állatok jogaiért, de még önmagát sem tudja megvédeni, ha szükség lenne rá! S ha valaki még emlékszik Mel Gibson filmsorozatára a Mad Max-re, az tudja, hogy utópiának, lehetetlen jövőképnek tűntek azok amik abban a filmben lejátszódtak, de ma már számíthatunk arra, hogy rövidesen megvalósul!

Mert ma még hazamegy egy polgár a 45 négyzetméteres lakásába, bekapcsolja a TV-t és a távfűtést, letusol 40 literben, lehúzza a WC-t 5 liter ivóvízzel és kicsomagolja a hűtőből kivett folpakkos csirkét, amit megsüt a villany/vezetékes gáz sütőben…..És nem rossz ember, csak csúnyán meg van vezetve.

Látod e már , hogy mennyire el van torzulva a világ…..

Régen minden tanyán volt 1-2 macska, 1-2 kutya, baromfi, disznó, 1 tehén, meg egy ló. Mindennek és mindenkinek meg volt a feladata. Ezek egyfajta harmóniában éltek egymással a természettel és az emberrel. Ezért tudott megélni úgy, hogy szinte nem is volt hulladék, nem pazarolt semmit, de megtudott élni a saját tevékenysége alapján, mert nem volt rászorulva semmire és senkire! Voltak egészséges növényei, ehető gombát és gyógynövényeket szedett at erdőben vagy a réten, s könnyen levágott egy állatot, ha a tehéntejből készített – túró-sajt- már nem volt elegendő!

S most itt műhús, meg a szöcske comb, s ezzel majd megmentjük a világot ?

Arról most nem is beszélek, hogy mi az amit a multinacionális cégek árulnak az sok minden, csak nem hús. De ezt mindenki tudja, aki nem teljesen hülye.
Szóval azt hiszem ebből látható a világunk teljes elkorcsosulása.

Ez is érdekelheti:  Szijjártó a CNN-nek: Csak tárgyalásokkal lehet igazságos békét elérni Ukrajnában

S mi teszünk-e valamit az önvédelmünk érdekében?

Újjá építjük-e a Hangya szövetkezetet és az ezt működtető Nemzetet?

Lesz-e tanyakörzeti, vagy falusi kaláka közösség, a mi önvédelmi is ?

 

A szerző közjogász

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük