KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Budai Gyula: Karácsony sz…rik arra a felvételre, melyen a bűntársai beszélnek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Bár Budapest főpolgármestere sz…rik rá, hogy az Anonymus által nyilvánosságra hozott felvételeken kik és mit állítanak, a nyomozás folyik az ügyben.

Miután Karácsonyék korábban összevágott, manipulált hangfelvételekről beszéltek és a legelején tényszerűen tagadták a Városháza eladásának a szándékát, Anonymus a rendőrséghez eljuttatta a teljes vágatlan hanganyagot, melynek lényege az a százalékos jutalékos rendszer, mely szervezetten, azaz maffiamódszerekkel működik a Budapestet irányító balliberális vezetés köreiben – legalábbis ezt állítja Anonymus.

A Városháza-ügyet kivizsgáló bizottság éppen azért alakult, hogy feltárja mi is történt valójában, azonban ennek a Kovács Péter (Fidesz) elnök vezette bizottságnak a munkáját a bizottság balliberális tagsága folyamatosan gáncsolja.

A bizottság előtt Karácsony Gergely budapesti főpolgármester alpári és végtelenül pofátlan megnyilatkozása is – miszerint ő leszarja, hogy mi szerepel a felvételeken – azt bizonyítja, hogy a városvezetésnek esze ágában sincs valóban kideríteni, hogy működhetett-e ilyen jellegű jutalékos rendszer és abban kik lehettek érintettek.

Budai Gyula (Fidesz) országgyűlési képviselő (de mások is) az ügyben több feljelentést is tett, a rendőrség megindította a nyomozást, amelynek során már házkutatások is történtek. Ennek ellenére nincs ügy – Karácsony szerint.

Budai Gyula Karácsony Gergelynek a vizsgálóbizottság előtti kijelentéseire reagálva a következőket írta közösségi oldalán:

Karácsony Gergely főpolgármester a tegnapi bizottsági meghallgatásán a Városháza tervezett eladásával kapcsolatban ezt mondta:
“ én azt állítom, hogy szarok rá, hogy mi van azon a hangfelvételen.. elnök úr, emberek beszélgetnek egymással !”
Főpolgármester úr, igaza van, valóban emberek beszélgetnek a hangfelvételen, akik az Ön bűntársai!
Bajnai Gordon volt miniszterelnök, Barts J. Balázs a vagyonkezelő vezérigazgatója, Berki Zsolt, a Városháza táskás embere, Gansperger Gyula, aki Bajnai Gordon “ régi harcostársa “!
Ők beszélgetnek a hangfelvételen a Városháza eladásáról, a fővárosi ingatlanmutyikról, és Városházán működő 10% jutalékos rendszerről !
Főpolgármester úr, Ön tényleg ennyire tudatlan, vagy nem mondták el Önnek, hogy a rendőrség lefoglalta azt a 10 órás hangfelvételt amire Ön “szarik”, és bizonyíték !
Ezek a hangfelvételek bizonyítékok Ön ellen és bűntársai ellen, amiről a rendőrségi kihallgatásán majd nyilatkozni kell, és amire ott nem mondhatja azt, hogy “ szarok rá “!
Főpolgármester úr, szedje össze magát végre mert nagyon gyenge amit tegnap előadott, és csak jelzem Önnek, még csak most jön a java!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Thürmer Gyula szerint Trianon felülvizsgálatakor csak erre az országra számíthatnánk (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük