Budai Gyula Karácsony Gergelynek: „Riccardo Salvatore az Ön embere és az Ön megbízásából árulta a Városházát!”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Budai Gyula országgyűlési képviselő legutóbbi közösségi bejegyzésében lényegében nevetségesnek tartja az a korábbi kijelentését, melyben arról szól, hogy a „szegény”  ellenzéki politikusokat az orosz titkosszolgálatok által figyelteti a kormány a Városháza tervezett eladásával kapcsolatban.

Budai Gyula utalt arra, hogy a nyilvánosságra került hangfelvételekből kiderül, hogy olyan személyek szerepelnek rajtuk, vagy vannak megemlítve, akikről nehéz elhinni, hogy Putyin emberei, miközben a a senki által nem ismert Berki Zsolt egy ingatlanlistával házal, amely után a 10 százalék jutalék Karácsony Gergely főpolgármester helyetteséhez, Kiss Ambrushoz kerül. Vajon kap-e ebből a pénzből Karácsony Gergely? – teszi fel a kérdést Budai Gyula.

Budai Gyula azt is szeretné tudni Karácsonytól, hogy ki az a Riccardo Salvatore, akinek kifejezetten a Városháza eladása és befektető keresése volt a feladata. Budai Karácsony helyett válaszolt is, és határozottan kijelentette, hogy Riccardo Salvatore Karácsony embere, amire bizonyítékai vannak, melyeket feljelentésével együtt átadott a Nemzeti Nyomozó Irodának.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük