KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Budai Gyula Karácsony Gergelynek: Akkor kezdődik Geri!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Budai Gyula közösségi oldalán tájékoztatta a budapesti főpolgármestert, miszerint a rendőrség tanúként kívánja meghallgatni, mint feljelentőt, a fővárosi ingatlanmutyik miatt.

Budai Gyula arról számol be, hogy birtokában vannak azok az értékesítendő fővárosi ingatlanokkal kapcsolatos dokumentumok, elektronikus levelek, hangfelvételek, melyek bizonyítják a bűncselekmények elkövetését.

Budai emlékezteti Karácsony Gergelyt, hogy miután őt meghallgatta a rendőrség, azután már ők következnek, és itt meg kell ám jelenni, mert ez nem egy városházi vizsgálóbizottsági ülés.

Budai Gyula szó szerint a következőket írta:

Reszkessetek “ betörők “, avagy mitől is reszket Karácsony Gergely főpolgármester ?

Ma megérkeztek a rendőrségtől azok a tanú idézések, amely alapján mint feljelentőt kívánnak meghallgatni, a fővárosi ingatlanmutyik miatt tett feljelentéseimmel kapcsolatosan.

Akkor kezdődik,Geri!

A birtokomban levő, értékesítendő fővárosi ingatlanokkal kapcsolatos dokumentumok, a Budapesti Vagyonkezelő Központból származó, Berki Zsolt részére küldött elektronikus levelek tömege, Funtek Ildikó ingatlanforgalmazó aláírásával, és még sok más, amely bizonyítja a bűncselekmények elkövetését.

Ja, és a hangfelvételek, amelyen Barts Balázs vezérigazgató, Berki Zsolt, Bajnai Gordon volt miniszterelnök és régi harcostársa, Gansperger Gyula beszél a fővárosi ingatlan mutyikról és a 10%-os jutalékos rendszerről!

És miután engem meghallgattak a rendőrségen, ti következtek Geri!

Te Geri, Bajnai Gordon, Berki Zsolt, Funtek Ildikó, Barts Balázs, Kiss Ambrus, Tordai Csaba és még sokan mások!

És tudod Geri, ez kötelező, ide majd el kell mennetek – nem úgy mint a városházi vizsgálóbizottság ülésére – itt nem lehet kamuzni és hazudni, sem neked sem bűntársaidnak!

Akkor kezdünk Geri !

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Ez is érdekelheti:  Halász Géza – Téglásy Imre: „A halál és élet harcba szállt” (húsvéti szekvencia)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük