KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Budaházy Edda: Se víz, se étel, a csuklója vörös a bilincstől

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

“Kéz-láb bilincs. Reggel 9 – 13 óráig. Se víz, se étel, 1m2-es zárkában. A csuklója vörös a bilincstől.” – írta Budaházy Edda a Facebookon egy képhez, amely a Pesti Központi Kerületi Bíróságon készült Budaházy Györgyről szeptember 14-én. Budaházyt tizenhét év szabadságvesztésre ítélte az úgynevezett Magyarok Nyilai-perben Budaházy Györgyöt a megismételt elsőfokú eljárásban a Fővárosi Törvényszék. A másodrendű vádlott tizennégy évet, míg a harmadrendű terhelt tizenöt évet kapott.

Budaházyt bűnszervezetben elkövetett terrorcselekmény bűntettével, továbbá Csintalan Sándor megveretése miatt aljas indokból elkövetett súlyos testi sértéssel, mint felbujtót vádolják. Az ügyészség szerint a vádlottak közül 16-an a cselekményeiket a Budaházy György vezette bűnszervezet tagjaként követték el. A cselekményeket „Katonai Parancsnokság” néven Budaházy György utasítására, huzamos együttműködés keretében, szervezetten valósították meg – állítja az ügyészség.

 Vadhajtások

Ez is érdekelheti:  Kik állnak valójában Magyar Péter mögött? - összefüggések, tények, bizonyítékok

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük