KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Brutális videókkal bizonyítja az izraeli hadsereg a Hamász rémtetteit

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Erős idegzetűeknek: az izraeli hadsereg testkamerás videón mutatta be, mi zajlik Gázában.

Az izraeli hadsereg egy eddig kiadatlan testkamerás videót közölt az október 7-i támadásokról, mivel miközben a gázai halottak száma egyre nő, addig egyes aktivisták tagadják a Hamász atrocitásait.

Tíz zsidót öltem meg a saját kezeimmel”

 – büszkélkedik gyilkosságaival egy Hamasz-terrorista egy felvételen, amit az izraeli hadsereg mutatott be a nyilvánosság számára.

Sokkoló testkamerás felvételeket mutatott be az izraeli hadsereg

A zsidó állam hadserege korábban nem látott, testkamerás felvételeket közölt az október 7-ei, brutális terrortámadásról, miután egyre többen kétkednek a Hamasz atrocitásainak megtörténtében.

A Huffington Post által is bemutatott felvételeken többek között az látható, ahogy egy férfi és a fiai alsóneműben vannak egy hátsó udvaron, ahogy egy menedékhelyre menekülnek. Egy teljes harci felszerelésben lévő hamaszos rájuk támadva

gránátot dob a menedékhelyre, a védekező apára és fiaira

 – a további jeleneteket talán inkább nem is részleteznénk. A sokkban lévő, túlélő fiúknak a hamaszos később vizet kínál a saját konyhájukban. Ilyen és ehhez hasonló videók sora került elő, miután az izraeli katonák által lelőtt Hamasz-terroristák testkameráit átvizsgálták. Az elkövetők olyat is csináltak, hogy áldozataik mobiltelefonjáról indítottak élő videókat a gyilkosságok megörökítésére.

Az IDF nyers Hamász-felvételeket mutat be újságíróknak

Ahogy telnek a hetek a terrortámadás óta, szerte a nagyvilágban egyre bátrabb és egyre durvább Izrael- és zsidóellenes tüntetésekre kerül sor, többek között nyugati nagyvárosokban is.

A Gáza városát időközben körbezáró izraeli hadsereg így elkezdte vetíteni a nemzetközi sajtó számára a felvételeket. A Huffington Post cikkében részletesebben írnak a jelenetekről, többek között gyermekek és kisbabák kivégzéséről.

Végül olyan felvételeket is hallhatnak, ahogy egy hamaszos terrorista a szüleinek büszkélkedik tetteiről: „A fiatok zsidókat ölt. Tízet öltem meg a saját kezeimmel.” Az anyja sírdogálni kezd, és annyit tud kimondani, „Allah hozzon haza biztonságban”. 

A terrorista frusztráltnak tűnik, hogy anyja nem örvendezik vele.

 „Anya, a fiad egy hős. Ölni, ölni, ölni!” – hangzik végül a felvételen.

Mandiner

Kiemelt képen: palesztin tüntetők / illusztráció / Fotó: Hasan Mrad/Keystone Press Agency/Globallookpress

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Brutális videókkal bizonyítja az izraeli hadsereg a Hamász rémtetteit

  1. Azt nem veszik figyelembe az izraeliek, hogy 70 éven át megakadályozták a palesztin állam létrejöttét, mely Ensz határozatban rögzitve van 1947 novemberében!!
    Valamint,hogy 70 év alatt hány gyermeket, nőt fiatalt öltek meg, hány otthont romboltak le, majd 2.2 millió embert bekerítettek egy koncentrációs tábornyi területre! Úgy látszik megrendezik a palesztinok holokausztját! A felvételek valóságtartalma erősen megkérdőjelezhető, ezzel akarják magyarazni a bizonyítványukat ami jelenleg egy nagy Eggyes alá!!!

    1. …szemeket felnyitni, történelemkönyvet elővenni és mindjárt nem kell megszégyenülni attól a rengeteg baromságtól, amit ideírtál…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük