KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Bomladozik az USA vezette koalíció – Kanada a jövőben nem bombázza az Iszlám Államot

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Észak-Amerikai ország a jövőben nem vesz részt az Iszlám Állam elleni légitámadásokban. – közölte az ország újonnan megválasztott miniszterelnöke.

Justin Trudeau Kanada hétfőn megválasztott új miniszterelnöke azt követően jelentette be a hírt, hogy erről a döntésről telefonos beszélgetésen tájékoztatta az amerikai kollégáját Barack Obamát.

– Beszéltünk Kanada elkötelezettségéről, és arról, hogy továbbra is az Iszlám Állam elleni koalíció tagja leszünk. Felelősségteljes módon fogunk részt venni ebben a munkában. Kanada szerepet vállal a dzsihadisták elleni harcban, de az elnök is megértette, hogy a harci küldetésünket befejezzük – mondta Justin Trudeau, akinek ez a lépés volt kampánya egyik legfontosabb eleme.

Az elemzők úgy tekintettek a választásokra, mint egy népszavazásra, ahol az emberek a konzervatívok neoliberális gazdaságpolitikájáról és Stephen Harper eddigi miniszterelnök konfliktuskereső külpolitikájáról mondhattak véleményt. – közölte az Euronews.

Kanada eddig hat CF-18-as vadászbombázót állomásoztatott a térségben. A miniszterelnök kiemelte, hogy az iraki erők kiképzésében továbbra is részt vesznek.

Orientalista.hu – Sinonda

Ez is érdekelheti:  Robert Fico sikeres műtéten esett át (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Bomladozik az USA vezette koalíció – Kanada a jövőben nem bombázza az Iszlám Államot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük