KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Összeomlásra készülve

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az életterünket fenyegető téridegenek inváziója minden jel szerint tavasszal fog tetőzni, egyes becslések szerint 10-12 millió Európa-idegen kel útra, hogy belakja az öreg kontinenset. A nemzetközi zsidóság által mozgatott és manipulált, primitív tömeg olyan veszélyt jelent, ami szélsőséges következményeket von maga után.

Menekülteknek mondott hódítók, akik mögött ott rejtőznek a világhódító, szabadkőműves törekvések, akik legfőbb célja, hogy a Novus Ordum Seclorum teljesedjen ki az egész földgolyón. Ennek legfontosabb állomása Európa és az európai, fehér ember kiirtása. Viszályt szítanak, szembe fordítanak népeket, a szabadság illúzióját hitetik el az emberekkel, akik a “nagy szabadság” szellemében belefulladnak a liberalizmus fertőjébe. A világ legnagyobb szemfényvesztése, a kapitalizmus és az ehhez társított jólét illúziójával kontinensnyi népeket indítottak útnak a fehér világrész felé, hogy felzabáltassák velük az őslakosok jövőjét. Modern háború, minden eshetőséggel számolva. De vajon, van-e lehetőség a túlélésre, az ellenállásra? Mit kell tennünk, ha testet ölt a káosz?

riotsnight_1965963i
A négerek által birtokba vett nagyvárosainkban a dzsungel törvényei fogják leváltani a magyar törvényeket

Meggyőződésünk, hogy egyedül a kis közösségeknek van reménye a túlélésre, a megmaradásra, ha olyan helyen rendezkednek be, ami kevéssé ismert és kiválóan védhető. Itt legfőképpen a hegyek jöhetnek számításba, hiszen a környezetük könnyen belátható és éppen ezért védhető. Az európai nagyvárosok jó része a halál és a tűz martalékává válik. A városokban tartózkodni nem lesz biztonságos, hosszabb időre pedig képtelenség berendezkedni. Elszabadulnak az indulatok, sok száz, sok ezer gyilkosság, nemi erőszak, rablás és bestialitás. Vademberek lepik el az utcákat, hogy örömüket leljék a brutális gyilkolásban. Mikor az élelmiszer utánpótlásukat jelentő áruházakat kirabolták, következnek az állampolgárok elleni támadások. Ezért biztosra vehető, hogy a városi ember ki lesz szolgáltatva az eszelős terrornak. Gépjárművekkel sem lesz egyszerű a közlekedés, hiszen láthattuk a városi zavargások során rögzített kisfilmeken, hogy úttorlaszok és barikádok akadályozzák a mozgást, ami szélsőséges esetben végzetes lehet. Ezért hangsúlyozzuk ki, hogy a jól védhető helyekre kell elhúzódni, ahol akár hónapokig/évekig tartó életkörülményeket is biztosítani lehet. Élelmiszert kell felhalmozni, lehetőség szerint minél többet. Önvédelmi eszközöket is birtokolni kell, hiszen a megmaradás és túlélés talán legfontosabb kelléke. A rend felbomlásával nem csak a magyar emberek vagy magyar családok juthatnak fegyverekhez, hanem köztörvényes bűnözők is, akik célja a fosztogatás és erőszak. Fegyveres bandák készülnek az összeomlásra, hogy aranyat és értéktárgyakat raboljanak össze, hogy asszonyainkat erőszakolják meg, pusztán szórakozásból.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=IpKBHiJT8kU?enablejsapi=1&autoplay=0&cc_load_policy=0&iv_load_policy=1&loop=0&modestbranding=0&rel=1&showinfo=1&playsinline=0&autohide=2&theme=dark&color=red&wmode=opaque&vq=&controls=2&]

A téridegen söpredék már adott ízelítőt a nagyvárosok lakóinak

Azok, akik Európába igyekeznek, nem kérni fognak, hanem követelni és elvenni. Úgy gondolják mindenhez joguk van. Nincsenek aggályaik, ezért nem riasztja őket az erőszak. Háborút látott, erőszakhoz szokott jövevények, akiket vallási tébolyuk hatalmaz fel akár a legextrémebb cselekedetekre is. Gyerekeikkel nem meséket nézetnek telefonjaikon, hanem véres lefejezéseket, akik már fiatalon magukba szívják a kíméletlenséget és azt a lelketlen mámort, amit egy élet kioltása jelent számukra. Ehhez pedig ideológia is társul, az a szemita kórság, amelyet az európai nagyvárosok már kisebb-nagyobb mértékben megtapasztalhattak. Számos, öreg kontinens béli nagyvárosban találhatóak úgynevezett “No go zónák”, melyekbe fehér embernek nem ajánlatos bemenni. Ezek főként muszlim és negroid zónák, melyekben nem érvényesülnek a fehér emberekre vonatkozó törvények. Ilyen zónákká válnak városaink, ahol az erőszak törvénye fölött semmi nem áll majd.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=k7H02HSip_c?enablejsapi=1&autoplay=0&cc_load_policy=0&iv_load_policy=1&loop=0&modestbranding=0&rel=1&showinfo=1&playsinline=0&autohide=2&theme=dark&color=red&wmode=opaque&vq=&controls=2&]

A multikultúra kreatúráit kizárólag a fehér ember iránt érzett gyűlölet élteti

A fehér fajnak nem marad más választása, mint harcolni minden talpalatnyi földért. Mivel a kormányok mind elbuknak, a fegyveres testületek valószínűleg felbomlanak, a viszonylagos rend megőrzése embert próbáló feladat lesz. Ezért fegyveres csoportoknak, népi milíciáknak kell ellenőrzésük alatt tartani kulcsfontosságú és stratégiailag kiemelt fontosságú területeket, komplexumokat. Ilyen a vízkészletek védelme például, főbb csomópontok, útszakaszok ellenőrzése. Kiemelt fontossággal bírnak az élelmiszer és lőszer raktárak vagy kórházak.

Ez is érdekelheti:  Lázadnak az ukrán kamionosok a mozgósítási törvény ellen

Tehát nem marad más hátra, mint a harc. Olyan harc, amelyben nem bizonyulhatunk gyengéknek, amelyben a legkíméletlenebbeké lesz a jövő! A fehér Európa ellenségei ezekben a percekben is nyomakodnak befelé határainkon, tavasszal pedig nem lesz olyan kerítés, amely feltartóztathatná őket. Tevehajcsárok, terroristák, kannibálok, pedofilok, vallási fanatikusok, szerencsevadászok, mind-mind felkerekednek, hogy elvegyék azt, ami a miénk. Azért jönnek, hogy Európában alapítsanak kalifátust. A nemzetek felett átívelő háttérhatalom, amit a nemzetközi zsidóság jegyez, pedig kényelmesen hátradől a fotelben. Terveik jól haladnak. Rajtunk, európai fehéreken múlik képesek vagyunk-e az ellenállásra! Nem maradt sok idő a felkészülésre, hiszen az események diktálta tempót lehetetlen behozni.

Lehetetlen pontosan meghatározni mi lesz a túlélés forgatókönyve. Minden eshetőséggel számolni kell! Nem hagyhatjuk, hogy patkányemberek szorítsanak ki bennünket az életterünkből! Olyan bélpoklos paraziták, akiknek semmi keresnivalója a fehér emberek kontinensén! Harcosaink pedig ennek nyomatékot is adnak, mert Európa nem fog kapitulálni! Európa nem adja meg magát és nem fog fejet hajtani a szemita söpredék előtt! A betolakodók meg fogják érezni a fehér emberek haragját! Semmiféle szánalmat nem fogunk érezni irántuk, amikor holtan rogynak össze lábaink előtt!

Balassa Viktor – NemzetiArcvonal.net

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

6 thoughts on “Összeomlásra készülve

 1. SZEVASZTOK!
  Hasznos írás és útmutatás – de hiba és tévedése néphez – valláshoz kötni az okozót – nevén kell nevezni – BŰNÖZŐ+
  itt leírom „liberálisan” is :

  íme olvasd és terjeszd kérlek!

  „…
  http://kanadaihirlap.com/2015/10/20/minden-nemzetnek-olyan-kormanya-van-aminot-megerdemel/#comment-184970

  Tiszteletem!

  Köszönöm Ille úr, hogy válaszra méltatott, de tájékoztatom, hogy tudja, hogy semmiféle párthoz nem kötődök – magyarul hidegen hagy, mert felismertem és rádöbbentem ártó alapvető szándékaikra, ami súlyos hiba a tökéletes társadalmi rend felé vezető úton! Mind egyik párt a megosztást szolgálva – aláássa azon egyének törekvéseit is akik azon dolgoznak, hogy sehol se legyen un. holokauszt – ÉGŐÁLDOZAT – magyarul!

  A XXI.sz elején a Bölcs Korban megengedhetetlen a nyakkendős közönséges köztörvényes bűnözők garázdálkodása – elenyésző kisebbség a sok milliárd ember felett!

  Az egyetemes emberiség fennmaradását egységesen kollektív tudattal elmével az elme tudat azon a szintjén lehet fenn tartani és un. utolsó végső idők borzalmas jóslatait elkerülni ha érthető amit írtam.

  A népek a népeknek nem ellensége – a halálos ellenség a bűnöző aki élősködik a másikon – maga a tény. hogy elveszi rabolja a másik által megtermelt és más anyagi javakat az maga a bűn – ha pláne gyilkol is érte! Ez vonatkozik elsősorban a szellemi termékre – mert az az elsődleges az anyagi termék előtt – mert megelőzi azt! Először eltervezem és utána megvalósítom!

  Nem azért nem szabad néphez kötni, hogy ne zsidózz, ne cigányozz – meg stb, nép vagy vallás – meg stb. megosztás –
  Hanem a nagy-számok hatalma miatt – mert ha köthető egy bűnös tevékenység jellegzetessége hozzá – az csak a kis számok birtokában mérvadó – a nagy-számok birtokában segítő – mert amikor tudjuk, hogy a nagyhatalmak hadseregei 1-2–max 3 millió fő – akkor abból a népben is van ennyi ami – aki a békét szereti harmonikus tökéletes társadalom megvalósításának útján tevőlegesen is részt-venni építeni!

  Ezért nem szabad például hamisan tanítani – nincs hamis meg nem hamis – van a helyes és helytelen tanítás – oktatás – pláne az emberiség történelme és tudomány szintje – csak gondolni kell rá – emlékezni, amit sokszor leírtam már a polihisztorok helytelen megállapításán tudós generációk nőttek fel – Most nem részletezem – aki tudja az tudja aki nem az majd megtudja – nézzen utána!

  Befejezésül mert soká írhatnám és pártól függetlenül ahogy utaltam az elején álláspontomra – minden hasznos munka ha az emberiség fenn maradását szolgálja!

  tisztelettel:
  id. Kiss László sk.
  ui: A Német események után már nem mondható, a magyarra, hogy birka – meg bolond vagy bunkó – meg stb. ha bár Orbánt éltetik, mert nem tudják az össz körülményt –
  TUDJA ILLE ÚR HA RAJTAM MÚLNA MÁR HOLNAP LEVÁLTANÁM ORBÁNT ÉS HELYÉBE ARRA ÉRDEMEST ÜLTETNÉK – DE SAJNOS MA MAGYARORSZÁGON ILYET NEM LÁTOK – VAGY VAN ,DE NAGYON ELBUJT!
  MIT SZÓL A NÉMETORSZÁGBAN TÖRTÉNTEKHEZ – DREZDA MEG STB. ÚGY ÖSSZESSÉGÉBEN A „MENEKÜLTEK” INVÁZIÓJÁRA…”

  Szóval habár írtam, hogy Bölcs . korban kizárt egy újabb kénköves pokol – de az a bölcs korra vonatkozik – eszembe jutott egy látomásom – amikor írtam: régen: „… boldog lesz az a két idegen ember aki a felégetett földön évekig bolyongva egymásra talál és átölelik egymást….”

  De elkerülhető – azt is tudom – ha mindenki vissza tér saját kultúrájába és a békés egymás mellett élés elvét vallva – elkergeti azokat a tényezőket akik amik – ebbe irányítják és akarják, hogy az ember kipusztuljon!

  ebben véges türelemmel:
  id. Kiss László
  ui: a fertőt karanténba kell zárni ma a politikusok azok!

 2. Az a bizonyos hàttérhatalom sem fog tétlenül ülni. Embereik mindenhol kormànyon vannak. Ezeken keresztül érvényesitik terveiket és amazok meg védik hatalmukat. Ezért bànik a rendörség mindenfelé kesztyüs kézzel a migrànsokkal és durvàn és ha kell preventiv modon a hazàjukat, fajukat féltökkel. Bizhatsz a Jobbikban? A Magyar Gàrda betiltva, a Betyàrsereg lerugva, MNA jelentéktelen szinten tartva, stb.
  Mindezekért persze nemcsak a Jobbik a felelös, hanem elsösorban a Zsidesz!
  A cikk sajnos egyàltalàn nem foglalkozik azzal, hogy miként fog létrejönni az ellenàllàs, ezt miként probàlkozik majd a hàttér és a kiszolgàlo hatalom letörni.
  Amennyiben erösödik a helyzet akkor a hàttérhatalom a „nemzeti radikàlis Jobbikot” fogja hatalomra segiteni, ami „betömi a nacionalista tömegek szàjàt szàmukra szépséges dumàkkal, s ezen keresztül folyamatosan leereszti a gözt”.

 3. Egy gondolat “Agenda 2030: Útban a világkormány felé” bejegyzéshez

  László Kiss
  2015. október 23. péntek – 06:06

  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.

  SZEVASZTOK!

  ÉRTEM – ÉRTED – MINDANNYIUNKÉRT!

  FEHÉR HUNOK!

  Kik azok? A fehér ember – olvassátok el és terjesszétek!

  Először ezt:
  MEG FŐZNEK BENNETEK:
  HA NEM AKAROD, HOGY ÚGY LEGYEN GLOBÁLIS ERŐ ELLEN CSAK GLOBÁLIS UN. SPARTAKUS HARCCAL – DE NEM IE. 71-BEN TÖRTÉNTEK MÓDON HA NEM AZ EGÉSZ VILÁGRA KITERJEDÉSŰEN MEG KELL TENNED!

  ÍME:
  “…#21 | spartakusz – 2015.10.21. 04:18:41
  Tulok Laci ide:

  https://www.youtu…Ip80SJfppc

  id. Kiss László
  ui: ha eltudom képzelni, az megvalósítható a fizika világában is….
  Szerkesztés | Törlés
  #22 | spartakusz – 2015.10.21. 05:43:16
  Egyszer volt Budán kutyavásár
  https://www.youtu…GOsB5XsK54

  EZ AZ ORSZÁG NEM ELADÓ

  https://www.youtu…kTXV8K9vrI

  ELADHATATLAN / még a Holdat is felparcellázta és árulja/
  VÉGKÖVETKEZTETÉS:

  valóságotok VAN AZ ELME ELVE ÉRTELME FOKA SZINTJE ALAPJA A SZER ELEMNEK!
  NYELVE SZÁMMAL MONDJA EL: NEKTEK:

  Élő ember mesélte a következő történetet – nekem – én nektek ismételten tovább adom -amikor a villanyt vezették be Zalába – a mérnök urak előadást tartottak a falu kultúrházában összesereglett falu népének – elmondta, hogy drótvezetéket vezetnek be minden házba és annak a végén a villanykörte fog világítani – de jövő héten érkezik a Trafó aminek hely kellene és kérdezte ki tudna neki helyet biztosítani – az előadás után a mérnök úr megkérdezte van e kérdés – a bátortalan hallgatás után jelentkezett valaki aki – elmondta, hogy jó – jó érti amit mond a mérnök úr . de hogy zsal a petrol a drótba az nem érti – egy másik hozzá szóló felajánlotta:

  Ha megérkezik Trafó elvtárs akkor ő tud adni neki helyet és ha jó viselkedik akkor vacsorát is…” meg stb. történetek –
  szóval a felfogás értelem szintje meghatározó – ha nem érti – ezért kifogást mondja írja le, hogy nem lehet csinálni természetes reagálás –
  A tökéletes rendszert nem kel megcsinálni mert az már meg teremtette a teremtő – benne a körívben ki az óriási kör ívet járja – ki a ponthoz minél közelebbi kicsi körívet – benne minél nagyobb tudással és hittel – hittel és tudással – amit illusztráltan már leírtam a “méteres botban levő szögek rajzolatával bizonyítva a fizika világába a materlistáknak is !

  Én nem meggyőzni akarlak – ha nem leírom, hogy tudd
  GERRY írja az örök optimista – LEHET, HOGY AZ – de mi van ha nem osztunk- hogy nincs se optimista se pesszimista – van a helyes és a helytelen a drú látó és a ború látó – ugyan – nem inkább a helyesen látó és a helytelenül látó – csak gondolj a nap mozgására a föld vonatkozásában – valóban a zárt világban úgy látjuk és sajnos úgy is mondjuk a nap fel kelt – mert valóban úgy látjuk – ezért vallották a tudósok sok ténynek hit tézisek közül, azt, hogy a Föld körül forog a nap – hát egy nagy lótuszt – ma már tudjuk –
  Befejezésól úgy látjuk ma rossz nézőpontból, hogy a tökéleteshez közelítő társadalmi rendet nem lehet elérni – de hogy is nem – csak értsd – az egyszer volt Budán kutya vásár – a haza nem eladó – eladhatatlan és stb. hamis képzeletek helyett a valós képzeletnek be állított virtuális világot ami FÉRGEK A BŰNÖZŐK ERŐLTETNEK RÁD OLYAN MANIPULATÍV PROFESSZOROK PROFESSZORÁNAK TUDÁSÁVAL HOGY ÉSZRE-SE VESZED MINT AZ A BÉKA AKIT MEGFŐZNEK A FAZÉKBAN–
  érthetőbben nem tudtam leírni – légy állandóan fürkész – semmit ne higgy el – mindennek járj utána – hisz már tudod – SEMMI SEM AZ AMINEK LÁTJUK – VAGY MUTATJÁK!

  id. Kiss László
  ui: és jusson eszedbe a caolás üveg is ami az égből eset le film….

  INNEN: IDÉZVE:
  http://www.hungarianrealnews.com/news.php?readmore=429&c_start=20

  KÖSZÖNÖM KOMLÓ MÉDIA, HOGY OKOSABBAN ÉS TÉNYEKKEL ALÁTÁMASZTVA LEÍRTAD MEGLÁTÁSAIMAT!

  TISZTELETTEL:
  ID. KISS LÁSZLÓ
  ui: a két globális erő összecsapásának, hogy mi lesz az eredménye az a jó ISTENRE VAN BÍZVA – A FEHÉR-EMBERI FAJ BIZALOMMAL!
  YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

  EZT PEDIG INNEN IDÉZTEM CSAK NEKTEK::

  https://komlomedia.wordpress.com/2015/10/22/agenda-2030-utban-a-vilagkormany-fele/comment-page-1/#comment-4682
  TISZTELETTEL:
  ID. KISS LÁSZLÓ

 4. Az étel és egyebek felhalmozásával mit sem érünk, ha kirabolnak. Inkább a hadra fogható lakosság mielőbbi kiképzésén van a hangsúly, mert a rendvédelmisták valóban széthullanak. Teljesen érthető, miért ellenezték a Nemzetőrség, a Nemzeti Gárda működését, odaátról érkezett parancs szerint. Pedig – mint a világon mindenhol – a félkatonai szervezetek igen nagy segítséget tudnak nyújtani baj esetén.

 5. „Pedig – mint a világon mindenhol – a félkatonai szervezetek igen nagy segítséget tudnak nyújtani baj esetén.”
  Kedves Anna!
  Ami nekünk baj az nekik eredmény.
  H.B.
  4./ „(…) A legfontosabb tanulság, hogy tanulni kell, újra és újra tanulni és tanítani. Nem szabad hagynunk, hogy szellemi és erkölcsi aljanép határozza meg a saját ‘ízlése’ szerint az értékeket! Mert ez nemcsak a magyarság ellen való gyalázatos és alattomos háború, hanem a világ tájékozatlan és védtelen embereit veszélyezteti. És ez a veszély már nagyon gyakran valódi életveszély! (…)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük