KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Biden simán lediktátorozta a kínai elnököt, két nappal külügyminiszterének látogatása után

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Joe Biden amerikai elnök „diktátornak” nevezte kínai kollégáját, Hszi Csin-pinget, még az év elején az egyik kínai meteorológiai léggömbnek az amerikai légtérbe sodródása kapcsán.

Biden kedden egy kaliforniai adománygyűjtő rendezvényen beszélt a léggömb miatti vitáról, és azt mondta, hogy a behatolás nem volt szándékos, ugyanakkor azt is kijelentette, hogy ezt az eszközt kémkedésre tervezték. Azt mondta, hogy a baleset a kínai illetékeseket, köztük Hszit is váratlanul érte.

(Az USA elnökének szavai szó szerinti fordításban – szerk.):

„Hszi Csin-ping azért volt nagyon feldúlt, amikor lelőttem azt a léghajót, amelyben két doboznyi kémfelszereléssel teli kocsi volt, mert nem tudta, hogy ott van”

– mondta Biden.

„Ez nagy kínos a diktátorok számára. Amikor nem tudták, hogy mi történt. Annak nem oda kellett volna mennie, ahová. Letért a pályájáról”.

Ugyanezen a rendezvényen az USA elnökének több, rendkívül kényelmetlen megnyilvánulása is volt, többek között Henry Kissinger kapcsán. Joe Biden, aki bejelentette, hogy indul a 2024-es amerikai elnökválasztáson orvosai szerint teljesen ép mentális és egészségi állapotnak örvend.

Ennek az állításnak a bizonyítására itt tettünk közzé néhány érdekes videót.

Biden ezen kijelentése előtt két nappal Antony Blinken külügyminiszter pekingbe látogatott, ahol Hszi Csin-ping-gel és más magas rangú kínai tisztviselőkkel tárgyalt.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: