KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Biden azt mondta az amerikaiaknak, hogy ne aggódjanak az atomháború miatt 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Joe Biden amerikai elnök alaptalannak nevezte azokat a félelmeket, hogy Washington és Moszkva között az ukrajnai válság miatt kialakult feszültség nukleáris háborúvá fajulna, sőt tagadta, hogy az amerikaiaknak okuk lenne aggódni egy ilyen konfliktus kockázatai miatt.

Egy riporter kérdésére, hogy az amerikaiaknak aggódniuk kell-e az atomháború miatt, Biden ridegen válaszolt: „Nem”. A kérdés egy spontán pillanatban hangzott el, miközben Biden és a First Lady, Jill Biden egy csoport újságíró mellett sétált hétfőn a Fekete Történelem Hónapja rendezvényen a Fehér Házban.

Vlagyimir Putyin orosz elnök vasárnap a legmagasabb készültségbe helyezte országa elrettentő erőit – köztük az atomfegyvereket. Moszkva szerint a lépést – legalábbis részben – Liz Truss brit külügyminiszter megjegyzéseire reagálva tették, aki a Sky Newsnak azt mondta, hogy ha Putyint nem állítják meg Ukrajnában, akkor más kelet-európai országokat is veszély fenyeget, ami közvetlen konfliktushoz vezet a NATO-val.

RT News alapján

Kiemelt kép: Biden / Fotó: Anna Moneymaker

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Levelet kaptunk: Végveszélyben Kárpátalja - drámai helyzetjelentés a valóságról

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük