KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Bene Gábor: József Attila látomásai és a szavak becsülete…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„A munkásnak nem több a bére, mint amit maga kicsikart,
levesre telik és kenyérre s fröccsre, hogy csináljon ricsajt.

Az ország nem kérdi, mivégre engedik meggyűlni a bajt
s mért nem a munkás védelmére gyámolítják a gyáripart.”

 

Egy ideje visszavonultam a tanyámra, mert látom a reménytelenséget és a „mindentudók” nyomulást! Ám szerencsére egyre többen ismerik fel, hogy ahhoz van jogunk amit kiharcolnak! Ezt még József Attila, hazánk árvája is szépen megfogalmazta, mintha ma is élne és látná a gondokat. Hiszen ezt is Ő vetette papírra:

„Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény.
Fortélyos félelem igazgat minket, s nem csalóka remény.”

 

S valóban a fortélyos félelem igazgat és egyre erőteljesebben. Pedig azt hittem, hogy a bolsevik rendszernél nincs rosszabb, s a mai döbbenetes WHO – LMBTQ és a háborús uszítás lassan a Kádár korszak akasztásaival kerül egy vonalba. A kölcsönös rettegés persze már a „Covid” elnevezésű bioterrorizmus alatt csúcsosodott ki, s ma egyre jobban látjuk, hogy mennyi hibás tudást sikerült az emberek fejébe erőltetni a gazdag pénzmágusoknak.

Elvették a szavak becsületét, de sokszor még a jelentését is megváltoztatták! Egyre több a tévhit, főleg a szuverenitás és az önrendelkezés ügyében.

Az ENSZ – ami a világkormány előszobája – valóban lefektette ugyan az önrendelkezés elvét mint emberi jogot, csak éppen amikor a katalánok akartak demokratikusan és főleg „önrendelkezve” kiválni az un. Spanyol Királyságból, kifejezetten kussolt az ENSZ mint az a bizonyos a fűben.

Azt nem is említem, hogy az első világháború végén Wilson elnök is ezt a szót papolta, de nem tartották be az ANTANT államok, így papíron maradt. (S hazánkat úgy darabolták szét, hogy megfeledkeztek az önrendelkezésről!) Pedig ha minden elcsatolni kívánt terület kapcsán komolyan veszik a szót, hogy önrendelkezés, úgy népszavazással dönthették volna el az egyes részek hovatartozását! S éppen Sopron példája mutatja, hogy nemcsak az etnikai magyarok szavaztak a Szentkorona állama mellet, hanem a hungarus svábok, tótok és horvátok is!

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Amit Csíksomlyóról és a búcsúról tudni érdemes...

Szerintem a székely autonómia kapcsán is megtapasztalhattuk, hogy mennyit ér ez az „alapjog”, s a példákat hosszan sorolhatnám! A nyugat elveszítette a becsületét, nincs már jó ideje értékrend, tisztesség. Csak a profit számít és a normalitás teljes hiánya jellemzi a mai Európát, amit pedig évszázadokon át védtünk. (Lehet, hogy most át kellene értékelnünk az egykori tetteinket?)

Sajnos itthon ma, az oszd meg és uralkodj elvét szolgáljuk akarva-akaratlan, főleg ha nem együttműködünk, hanem helyette civakodunk! Pedig a költőnk szavai fel kellene ébresszen minket ebből a torz és mocskos álomból:

Elbámészkodtam s rám esett, mint nagy darab kő, a valóság.
Ám ez a kő is képletes.
A legjobb, ha mindent kimondok.
Így oktatnak ügyeletes és tanulságos napi gondok.”

Tudom, nem tartozik a napi gondok közé az, hogy megértse mindenki a szuverenitás fogalmát, ami egy elvitathatatlan jogosítvány arra, hogy megszerezzék, megtartsák és befolyás mentesen gyakorolják a főhatalmat egy országban, de mégis fontos a hétköznapjaink jövője szempontjából!! Hiszen éppen most fog ránk esni a valóság mint egy nagy darab kő, s ennek a legfőbb oka, hogy hazánk már régen nem szuverén! Sajnos a főhatalom gyakorlását már a Kádár korszakban átjátszották a bankároknak, hiszen 1982-ben még a szovjet hadsereg védelme alatt megszállt minket a bankárkaszti pénzdiktatúra rezidens cége a Nemzetközi Valutaalap.

Ismét vegyük elő a verseskötetet, mert ha nekem nem hisznek, legalább a költő szavait, váteszi üzenetét fogadják el!

„Fegyvert ragadni gyengeség: megöl az ellenség és megver
s elszáll rólam a kedves ég. Jogállamban a pénz a fegyver.
A hadviselés itt ma más. A hős a kardot ki se rántja.
Bankó a bombarobbanás, s mint fillér, száll szét a szilánkja.”

Nekünk eszünkbe sem jutott, hogy „Jogállamban a pénz a fegyver”, s vettük fel a hitelt nyakra főre, mert nem értettük József Attila lényeglátó sorait, miszerint a „Bankó a bombarobbanás, s mint fillér száll szét a szilánkja”!

Hogyan is történhetett mindez? Mikor is veszítettük el a szuverenitásunkat?

Ez is érdekelheti:  Fico újabb műtéten esett át, állapota továbbra is súlyos

Hiszen hazánk a világ egyetlen alkotmányos állama, ahol ez a szuverenitás nevű főhatalom nem a király és nem is a nép kezében volt, hanem a történeti alkotmányt megjelenítő Szent Koronában! Vagyis őseink nagyon helyesen nem követték a vérgőzös francia forradalom NÉPSZUVERENITÁSI mintáját, de az angolok KIRÁLYSZUVERENITÁSÁT sem! Helyette mindkettőből kiemelték a jót és elutasították a bennük lévő rosszat, s így alakult ki a speciális, magyar hatalomgyakorlási mód a KORONASZUVERENITÁS!

Ennek lényege, hogy őseink a szakrális királyok kihalása után nem engedték a főhatalmat át a királynak, hanem korlátokat állítottak fel az addig egyeduralkodóként működő királyoknak a koronában rejlő jogelvekkel. A népszuverenitás ugyanis nem csak a nyaktilót vezette be Franciaországban, hanem a nácizmust Németországban és a bolsevizmust Oroszországban.

Persze erre mondható, hogy a mai globalista-kapitalizmusban is a népszuverenitás működik, de szerintem mi ne alkalmazzuk, mert a nép is megvezethető a média segítségével, s ezt ma már pontosan láthatja az, aki még használni tudja a józan eszét. Ami persze nem könnyű, hiszen minden oldalról támadnak minket és még a saját véreinkkel is meg kell vívni egy csatát, hiszen a népünk egyik fele ragaszkodik a Habsburgokhoz, akik a magyarság legnagyobb ellenségei voltak 400 éven át. A másik fele pedig a bolsevik agyfertőzés eredményeként csak a népszuverenitásban gondolkodik.

Az meg talán még kevesebben látják, hogy a királyok szuverenitása pedig az USA elnöki szerepben termelődött újjá, így nekünk szerintem az sem kell!

MIÉRT JÓ HA A FŐHATALOM – vagyis a szuverenitás – A SZENTKORONA KEZÉBEN VAN?

A koronánk egy olyan személy akit nem lehet megfélemlíteni, becsapni, zsarolni, megvásárolni, stb. DE még egoistának sem mondhatjuk, mert bár Ő a legfőbb szuverén, de mégsem Ő uralkodik, hanem az igazságos jogelvek.

No ezért ragaszkodunk mi a KORONA SZUVERENITÁSÁHOZ foggal és körömmel!

Talán hosszú voltam, de próbáltam megvilágítani a költő által is megénekelt tényeket. A kommunisták bevezette NÉPSZUVERENITÁS elve rombol hazánkban ma is, mert megtéveszti a magyarság többségét.

Ez is érdekelheti:  Halálos hajóbaleset történt Verőcénél - több halott és eltűntek is vannak

Sajnos….

Ám amíg élünk remélünk, s ezt az okfejtést kellene tanítani az iskolákban, a médiában, s mindenütt. Erre azonban hiába várunk, ha nem teszünk érte, mert a földön most a „Sátán” uralkodik, sajnos sokszor rajtunk keresztül. Ám bízom benne, hogy inkább a Szentkorona szuverenitásában hiszel kedves olvasó, mint az ellenségeink népszuverenitásról szóló hazugságaiban! Fordítsuk meg hazánk árvájának a szavait, de az iránta érzett tisztelettel!

Nem rettegjen a szegénytől a gazdag s a gazdagtól se többé a szegény.
Fortélyos félelem már nem igazgat, helyette itt van a nemzeti remény.

 

Ugye Te is érzed, hogy mindez: nem egy „meg nem gondolt gondolat”?

 

A szerző közjogász

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük