KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Amerikában is tudják, drámai közelségbe került az atomháború

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Csak az atomfegyverek használata segíthet a Nyugatnak befolyásolni az ukrajnai helyzetet – ismerte el Douglas MacGregor volt Pentagon-tanácsadó.

Douglas MacGregor a Judging Freedom YouTube-csatornának adott interjújában úgy fogalmazott: csak atomfegyverek segítségével lehet befolyásolni Ukrajna helyzetét a háborúban. Szót ejtett arról is, hogy rengeteg az ukrán halott, és sokan elhagyták az országot.

Nem tudom, ki fogja megírni Ukrajna sírfeliratát, de elég komor lesz.

– fogalmazott a nyugdíjas ezredes.

– Azt hiszem, hogy csak egy lassú, de szándékos szétesést látunk. És akkor fogunk többet tudni, amikor az MI6 és a CIA lényegében azt ajánlja majd, hogy hagyjuk el a hajót

– folytatta.

– Oroszország támadást indított Ukrajna ellen, és Ukrajnának joga van visszavágni. Szerintem az orosz erők már most is támadóbbak, 100 000 katonát összpontosítanak északabbra. Az orosz hadsereg egyre jobb, és készen állnak reagálni, ha az ukránoknak küldött nyugati fegyvereket orosz állampolgárok megölésére és az orosz infrastruktúra elpusztítására használják Oroszországban.

Ezeknek a kifinomult nyugati fegyverrendszereknek a nagy részét vagy vállalkozók, vagy a NATO katonái és tisztjei üzemeltetik. Ez nyílt titok, de ha mi szállítjuk ezeket a fegyvereket és ukrán földről indítjuk őket az ukrán rezsim nevében, akkor Nagy-Britannia, Franciaország társtettesként öngyilkosságot követ el, mert Oroszország visszavág. Már hét francia katonát öltek meg, azt hiszem.

– folytatta. Douglas MacGregor elmondta, hogy a régió egyik szakértője szerint a britek és a franciák úgy bánnak az oroszokkal, mint 1854-ben, a krími háború idején.

„Oroszország akkoriban elmaradott volt, de ma modern, tudományos ipari állam, valószínűleg a legjobb szárazföldi haderővel. Rengeteg rakétával és drónhadsereggel, emellett harcban kipróbált katonasággal. Hogy szembe szállhatunk velük, az abszurdum, nem tudunk, tudják, hogy nem akarjuk beismerni, és ez nagyon veszélyes.”

Végzetes játékot játszik a Nyugat, mert ez elkerülhetetlenül az eszkaláció lehetőségéhez vezet, mondta a szakértő. Ahhoz hogy megváltozzon a stratégiai kép, az egyetlen dolog, amihez fordulhatnak a szövetségesek az egy nukleáris fegyver.

– Meg kell értenünk, hogy ez esetben 90 millió embert veszítenénk el egy óra alatt. Miért akarnánk egyáltalán valami ilyen nevetséges és ostoba dologra gondolni, a tűzzel játszunk

– jelentette ki.

– A vágyálmok világában élünk – mondta MacGregor. – Az uralkodó elit, akik jelenleg kormányoznak Európában és az Egyesült Államokban, mind azt hiszik, hogy van még egy esélyük – tette hozzá.

Közelebb vagyunk a fordulóponthoz mint valaha. Tényleg kétségbe vagyok esve.

A tábornok arra figyelmeztetett, hogy a NATO drámaian megnyílt, el fog bukni. Szerinte ez egy olyan dolog, amit a NATO nem fog túlélni.

Magyar Nemzet

Kiemelt kép: illusztráció

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Amerikában is tudják, drámai közelségbe került az atomháború

  1. Tényleg nem értem, mi ér ennyit. Ukrajna egy csődtömeg, az oroszokat már nem érdekli, hogy kik rabolják ki. Oroszországot viszont nem tudják, bármennyire is fájt rá a foguk. Viszont a tengeralattjáróikon olyan atombombák vannak, hogy az USA mindkét partját meg tudják semmisíteni. Szóval ahogy a nóta mondja: most kéne abbahagyni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük