KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Négy évet ült fegyházban Magyar Péter gazdasági vezetője

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

8 milliárdos csalássorozat miatt 4 évet töltött fegyházban Sájer Mária Judit, Magyar Péter legközelebbi munkatársa, gazdasági vezetője – számolt be a Metropol.

A lap arról ír, hogy S. Mária – aki feltűnt Magyar Péter, a Talpra Magyarok! mozgalom vezetője, a Tisztelet és Szabadság Párt alelnöke mellett, és a lap szerint Magyar fontos pénzügyi háttérembere, Magyar Péter élettársának édesanyja –, egy a lap birtokába került jogerős ítélet indoklása szerint bűnszervezetben követett el folytatólagos csalássorozatot és magánokirat-hamisítást éveken keresztül. S. Mária a bűnszervezet fontos tagjaként kapott 4 éves fegyházbüntetést.”

Magyar háttérembere tehát súlyos büntetést kapott, ezt jól mutatja az is, hogy az ítéletben kizárták a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét, valamint büntetését a legsúlyosabb végrehajtási fokozatnak megfelelő fegyházban kellett letöltenie.

A Talpra Magyarok sajtóirodáját a Mandiner is megkereste, megkérdezték, hogy tudnak-e a cikkről és mit szólnak hozzá. Illetve, hogy milyen szerepet tölt be S. Mária a Talpra Magyarok közösségénél (és a Tisza Pártnál), valamint tudtak-e az ítéletről. Válasz a részükre egyelőre még nem érkezett.

A Metropol teljes cikke ide kattintva olvasható.

 

Kiemelt kép: Metropol

Ez is érdekelheti:  Bosznia-Hercegovina felfüggesztette egyik diplomáciai egyezményét Magyarországgal

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük