KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Beismerés: A magyar gyermekvédelmi törvény miatt tartja vissza a helyreállítási pénzeket az Európai Bizottság

Az Európai Bizottság beismerte, hogy mégiscsak a magyar gyermekvédelmi törvény miatt tartja vissza a helyreállítási pénzek magyarországi kifizetését – ezt Deutsch Tamás jelentette ki a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország című műsorában.

Deutsch Tamás közösségi oldalán ezt írja:

Immár több mint háromnegyed esztendeje az Európai Bizottság az uniós jog szerint a Helyreállítási Alapból a lengyeleknek és nekünk magyaroknak járó forrásokat önkényesen, az uniós jogszabályokat durván megsértve nem folyósítja.
A héten az Európai Unió pénzügyminisztereinek értekezletén az Európai Bizottság illetékes biztosa is elismerte, hogy a nyílt és kőkemény politikai zsarolás érdekében követik el azt a törvénytelenséget, hogy visszatartják a pénzt.
Így akarják elérni, hogy egy számukra kedves politikai döntést kényszerítsenek ki egy tagállamtól.
Ennél durvább jogellenességet elképzelni sem lehet az Európai Unióban, ráadásul ezt nem valaki követi el, akit le kellene fülelnie az Európai Bizottságnak, hanem éppen az ilyen magatartás lefülelésére hivatott Európai Bizottság az, amelyik nyílt törvénysértést követ el!
Ezért nem egyszerűen csak a nekünk járó források megszerzése, hanem a törvénytelenség visszaszorítása érdekében is fellépünk: a célunk az Európai Bizottság által követett törvénytelen gyakorlat megszüntetése!
Lassan mondjuk, hogy Brüsszel is megértse: a magyar embereknek járó forrásokat meg fogjuk védeni és minden eszközzel ki fogunk állni azért, hogy az uniós nyomásgyakorlás ne veszélyeztesse ezeket a forrásokat.

Deutsch Tamás közösségi oldala nyománNemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük