A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Beethoven valójában nem fehér-, hanem színesbőrű volt – állítja egy német slágerénekes, aki exhumálni akarja Beethoven földi maradványait

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ma már azt is félve írja le az ember, hogy színesbőrű valaki. Mert ugye ez maga a rasszizmus. Csakhogy a kelkáposztafőzeléket sem lehet bablevesnek  vagy éppen szappannak nevezni, mivel nem az. No, ez az eset sem semmi, mivel azon túl, hogy rasszizmus, ráadásul még ízléstelen és kegyeleti jogot is sért.

Történt ugyanis, hogy egy német popénekes, valami Roberto Blanko (életemben nem hallottam róla, de bizonyára roppant népszerű művész lehet), egy videóban fordult Michael Ludwig bécsi polgármesterhez, hogy exhumáltassa Ludwig van Beethoven földi maradványait, bizonyítva, hogy afrikai származású volt – számol be róla a „Kronen Zeitung”.

Szerinte Walther Parson innsbrucki molekuláris biológusnak kell fényt derítenie az igazságra vizsgálataival. Blanko ezzel a felhívással Simon de Normier filmkészítő elméletét igyekszik megtámogatni, aki már két és fél éve akarja „megtalálni” az igazságot a „Stern” magazin értesülései szerint. Normier meglátása szerint Beethoven sötét bőrű volt, sőt, szerinte ezzel a lépéssel azt is bizonyítani lehetne, hogy Beethovennek született-e törvénytelen gyermeke.

Ludwig van Beethoven (+1827), KJ Böhringer rajza / Kép: United States Information Servic / ÖNB-Bildarchiv / picturedesk.com

Az elmebajnak úgy tűnik nincs határa, ráadásul az Amerikából indult, színesbőrűek által megjelenített rasszista és szélsőséges BLM eszmeiségének terjedését és erősödését jelzi Európában. 

Az ügy pikantériája, hogy Roberto Blanko nem egy mai gyerek, 1937-ben született, szülei pedig kubai származásúak, és a Blanco név pedig fehéret jelen, azaz magyarra fordítva Fehér Robertónak hívját az egyébként színesbőrű, Ludwig von Beethovent kihantoltatni akaró művészt.

Aranyos ugye?!

Szépe Áron

Beethoven sírja a bécsi központi temetőben | Kép: Friedrich / Interfoto / picturedesk.com

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: