KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bayer Zsolt „ócska, aljas, undorító, szar alaknak” nevezte Magyar Pétert

MICSODA EGY SZAR ALAK EZ! – ezt a címet adta írásának Bayer Zsolt saját blogján. Mit lehet ehhez hozzátenni? Talán csak azt, hogy teljesen igaza van.

Bayer Zsolt teljes írása:

Tessék figyelmesen elolvasni az alábbi két összeállítást. Minden benne van erről az ócska, aljas, undorító, szar alakról.

De, ami még elkeserítőbb, az a rajongótábora.

Akiknek azt mond, amit csak akar, aztán mindennek az ellenkezőjét, belehazudhat a pofájukba, és ezek boldogan követik.

Olyan az egész, mint Örkény remeke, a Tóték, illetve az abból készült csodálatos film, az Isten hozta őrnagy úr. Emlékeznek még, amikor a nárcisztikus pszichopata őrnagy -Latinovits zseniális alakítása, Magyar Péter archetípusa- a kocsmából hazafelé menet átugrik egy árnyékot, mert azt hiszi árok…

Másnapra a falusiak kiásnak oda egy árkot.

Na, ilyen a rajongótábora ennek a tetűnek.

Ötször belehazudta a pofájukba, hogy esze ágában sincs kimenni Brüsszelbe, aztán megszavaztatta őket, hogy kimenjen-e, azok meg megszavazták.

Kiásták az árkot a Petinek…

Mert kell neki a lé a világ legnagyobb „kamuállásából”, no meg a mentelmi jog…

Magyar Péter szerint az EP-képviselőség a világ „legnagyobb kamuállása” havi 20 ezer euróért, de azért most beülne az EP-beA legnagyobb kamuállás a világon havi 20 ezer euróért – mondta Magyar Péter 2023-ban az európai parlamenti képviselőségről, most pedig már beülne az EP-be havi 7-8 millió forintot keresni.2023 nyarán Magyar Péter egy ismerősével chatelt a Messengeren. A beszélgetés során az európai parlamenti képviselőségről is szó esett. A június 9-i európai parlamenti választáson induló Magyar az ismerősének azt írta, hogy

képviselőként elég két hetet kint lenni, és a képviselőség a legnagyobb kamuállás a világon havi 20 ezer euróért.

Magyar ismerőse most a Mandinerhez eljuttatta a politikussal történő üzenetváltását. Állítása szerint azért, mert felháborítja, hogy miközben Magyar az egész kampányban „politikai megváltóként” próbált tetszelegni, saját EP-listát indított, sőt, ő vezette azt, aközben néhány hónapja még nagyon sarkos véleménye volt a brüsszeli munkáról, gyakorlatilag semmibe nézte azt, és egyfajta „kifizetőhelyként” tekintett rá. Az ismerős azért is döntött a levelezés nyilvánosságra hozatala mellett, mert

furcsállja, hogy valaki titokban hangfelvételt készít a saját feleségéről.

A végső lökést pedig az adta meg, hogy Magyar bár korábban azt állította, nem fogja felvenni az EP-mandátumát, a mai napon már a követőit szavaztatja arról, kimenjen-e Brüsszelbe havi 20 ezer eurót keresni.A beszélgetés ominózus része egészen pontosan így nézett ki:Magyar Péter: – Képviselőként elég két hetet kint lenni.Ismerős: – Ja az jó.Magyar Péter: – A legnagyobb kamuállás a világon havi 20 ezer euróért.

Ez is érdekelheti:  Trump és Biden a Matrixban - zseniális videó jelent meg az amerikai állapotokról

Változnak az idők

Úgy néz ki, az ominózus beszélgetés óta teljesen máshogy látja a helyzetet a korábban „kamuállásozó” Magyar Péter, aki a kampányban már a magyarok méltó brüsszeli képviseletével kampányolt.„Többfordulós kiválasztási folyamat során igyekeztünk megtalálni a tíz legjobb, pártpolitikai múlttól mentes jelöltet, akik méltóképpen képviselhetik hazánkat Brüsszelben és Strasbourgban” – írta áprilisban Magyar Péter.Ebben a posztjában még ajánlotta is azokat, akiket a 20 ezer eurós „kamuállásokhoz” akart segíteni: „jó szívvel ajánlom a TISZA Párt jól képzett, sok nyelven beszélő jelöltjeit, akik igaz hazafiként mindig a magyar emberek érdekében fognak dolgozni Brüsszelben és Strasbourgban is”.És bár korábban maga Magyar Péter többször is azt mondta, ha bejut az Európai Parlamentbe, nem veszi fel a mandátumát,

egy héttel a választásokat követően, a mai napon már arról szavaztatta a követőit, hogy bevállalja-e a havi 20 ezer eurós „kamuállást”.

Magyar érvek sokaságával próbálja győzködni a szavazóit arról, hogy miért lenne mégis jó, ha európai parlamenti képviselő lenne.www.mandiner.hu

 

Mégiscsak kell a húszezer eurós „kamuállás” Magyar Péternek

Hiába hangoztatta az elmúlt három hónapban Magyar Péter, hogy esze ágában sincs beülni az Európai Parlamentbe, hétfőn már Brüsszelbe utazott, ahol hamarosan dönt az Európai Néppárt frakciója arról, hogy felveszi soraiba a Tisza Párt EP-képviselőit. Magyar ezt megelőzően szavazást írt ki a hívei között, aminek eredményeként ő is EP-képviselő lesz, miközben ezt a munkát korábban „húszezer eurós kamuállásnak” nevezte.

Hónapokon át bizonygatta Magyar Péter, hogy semmiképpen nem veszi fel az európai parlamenti mandátumát, bármilyen eredményt is ér el a Tisza Párt a június 9-i választáson, most azonban fordult a kocka, az alelnök minden bizonnyal beül az uniós törvényhozásba, amivel 7-8 millió forintos havi jövedelemre tehet szert. Az EP-választás után már érzékelhető volt, hogy Magyar Péter nem fogja tartani korábbi ígéretét, hiszen több nyilatkozatában amellett érvelt, hogy miért lenne mégis hasznosabb, ha ő is beülne az Európai Parlamentbe.

Múlt hét pénteken már találkozott is Manfred Weberrel, az Európai Néppárt (EPP) elnökével, akivel arról tárgyalt, hogy milyen feltételekkel csatlakozhatnak a Tisza Párt képviselői az EPP frakciójához.

Hétfőn Magyar szavazást indított a párt honlapján arról, hogy legyen-e európai parlamenti képviselő a következő ötéves uniós ciklusban. A hívei 75 százaléka igennel válaszolt a kérdésre, és mivel Magyar előzetesen azt írta a közösségi oldalán, hogy bármi is lesz a szavazás végeredménye, azt elfogadja, nyilvánvalóan felveszi a mandátumot. A politikus hétfőn kiutazott Brüsszelbe, ahol a néppárti frakció kedden dönt a Tisza Párt EP-képviselőinek felvételéről.De nézzük, hogyan jutott el Magyar Péter az európai parlamenti mandátum teljes elutasításától a néppárti frakciótagságig.A választási kampány idején tucatnyi nyilatkozatban, interjúban hangoztatta, hogy esze ágában sincs beülni az EP-be, sőt nemegyszer azzal kérkedett, hogy a jövőben a „piacról fog megélni”. A 444.hu podcastjében márciusban azt mondta:

– Tehát én továbbra is úgy tervezem, hogy a piacról fogok megélni, hogyha adott esetben már azt is mondtam egy hónapja, hogy minden további nélkül meg fogok tudni élni Magyarországon, a piacon. Hogyha ez nem fog működni, akkor nyilván külföldön fogom ezt megpróbálni, hiszen el kell tartanom a három gyerekemet.

Majd határozottan kijelentette, nem készül arra, hogy akár három hónap múlva, akár fél év múlva bármilyen fizetett politikai státusa lenne, mert ebből kíván megélni. (A videón 3:50-től.)Április 3-án a Blikknek nyilatkozva is azt bizonygatta, „nincs ambíciója” arra, hogy európai parlamenti képviselő legyen, 2026-ig, az országgyűlési választásokig itthon szeretne dolgozni.

A választási kampány hajrájában is határozottan állította: – Nyilatkoztam már korábban, hogy az Európai Parlamentbe biztos, hogy nem ülök be.A Tisza Párt több kampányrendezvényén is arról beszélt Magyar Péter, hogy nem akar Brüsszelbe menni. – Én fogom vezetni a listát, de én nem fogok kimenni Brüsszelbe, ezt megígérhetem – mondta például a mezőhegyesi fórumán. Az is megdöbbentő, mennyire lebecsüli Magyar az EP-képviselői tevékenységet, amit gyakorlatilag kamuállásnak nevezett. A Mandiner birtokába került egy felvétel, amiből kiderült, mit is gondol valójában a „brüsszeli munkáról”. Tavaly nyáron ugyanis Magyar Péter egy ismerősével csetelt a Messengeren, és a Tisza Párt alelnöke azt írta, hogy „képviselőként elég két hetet kint lenni, és a képviselőség a legnagyobb kamuállás a világon havi húszezer
euróért”.
magyarnemzet.hu

 

Kiemelt kép grafika: készítette: Szilágyi Ákos, Mikszáth Kálmán-díjas szerkesztő

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Bayer Zsolt „ócska, aljas, undorító, szar alaknak” nevezte Magyar Pétert

  1. Nem tudom, ki ez a Magyar Péter, de azt igen, hogy kicsoda Bayer Zsolt, Gusztustalan
    , trágár beszédével, írásaival csak a fideszrajongók előtt nem tudja lejáratni magát. Egy egészséges országban sokmiliós büntetéseket kellene kifizetnie a becsületsértései miatt. Itt nem.

    1. Ez már a sokadik, bagoly mondja verébnek, de hát ilyen aljas módon lehet megúszni mindent. DE………………

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük