2024. JÚNIUS 2. VASÁRNAP

A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON

JELENTKEZZ ZÁSZLÓVIVŐNEK IDE KATTINTVA!

TOVÁBBI RÉSZLETEK: https://1848.magyartrikolor.hu


     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Baross tér = Majdan?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Keleti pu.

Keleti pályaudvar 2015.09.01.-21:20: A főbejáratnál egy század rendőr. Csak oldalról lehet bemenni a csarnokba. Bent több a rendőr, mint az utazásra váró. A peronok bejáratánál lógnak és gyűröttek a hevenyészett acélrácsok. Az információs irodában sorra mondják vissza az előre megváltott helyjegyes jegyzéseket.

Egyébként bent nyugalomnak tűnő pattanásig feszült légkör. Az utasoknak úgy forog a szeme, mint a neon-reklámmacskának a sarki tűzfalon. Csak a rendőrök sétálnak komótosan.

Unaloműzésnek még egy bűzrúd a kinti járdán sétálva. A falak tövében, a téren ameddig a szem ellát illegális betolakodók. Fekszenek, ülnek. Várnak. Egy vonatra.

Nyugat vár. Egy vonatra, ami visszaviszi a felheccelt és busásan lepénzelt állítólagos menekülteket.

Mert nyugat valójában nem fogad be senkit. Kellene az elöregedő, pöffeszkedő jólétnek a képzett, munkabíró tömeg, mert puhaságukban a hanyatt tévén kívül egyébre nem alkalmasak, mint agymosott fogyasztói masszának.

A vándorok meg csak jönnek-jönnek-jönnek. Pestre. Ahogy a térképükön be van jelölve. Aztán az automatából felveszik a vastag bakóköteget – szegények (?).

Egyre többször látni olyan arabot, aki nem is akar kitérni a fehér ember útjából. Nem tisztelnek senkit és semmit. Csak sietve megy, felszegett fejjel. Valakit, valakiket keres, keresnek. Látszik az erőszakos kifejezés a szemén, felrúgja a magyart, ha az nem kerül. De a szemük nem állja a pestiek nézését. Ezek valami rosszban sántikálnak?

Vagy kiüldözik ezeket a jöttmenteket az országból, vagy tönkre megy bele a MÁV, és feladja a rendőrség.

A hangulat Nándorfehérvárat idézi. Csattanás előtti tüntetgetés, átkiabálások egyik táborból a másikba, aztán roham. Így ment ez az arab tavasz idején végig a felheccelt országokban.

Túl jól megy a dolgunk magyaroknak, gondolják a Wall Str.-en. A hatmillió mérleg nyelve, a visítozó királycsinálók. Szerveznek egy kis-majdant Pestre. Lássuk kivéreztek-e már eléggé?!

ÜZENEM A FELFORGATÓ RABLÓKNAK: SOHA NEM ADJUK FEL!

Lengyel Károly

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Baross tér = Majdan?

 1. A magyarokat ismet kiszemeltek – a NYUGAT es BARATAI – mint a Pozsonyi Csata idejen, Arpad vezer koraban. Mikor Europa egyesult hadseregevel akartak kiirtani nemzetunket. Szerencsere akkor, Arpad es igaz hazafi hadvezerei, katonai letaroltak a betolakodo, nemzetirtasra vagyo, haromszoros tulerot.
  Sajnos ma nem Arpadok es tobbsegeben nem hazafiak ulnek a Kormanyainkban, mar sok-sok evtizede. Politikusaink nagy tobbsege nem a Hazaert, nem a Nemzetunkert izzad es dolgozik, hanem elarulja, vagy csak sajat zsirosodasaert kuzd faradhatatlanul.
  Ez a „nepvandorlas szeru betolakodas egy nagyon jol es fondorlatosan megszervezett akcio, ami nem is Europa nepeire karos elsosorban, hanem celzatosan a Magyarsag kivereztetese a cel, hogy aztan szabad preda legyen szep Hazank, masoknak.
  Na, nem a most bearado afrikai es azsiai „menekulteknek” ! Nem ! Majd ha elvegeztek a „dolgukat”, akkor mar rajuk sem lesz szukseg, mint a ciganysagra.
  Ugyan, miert elsosorban Magyarorszagra jonnek a tomegek ?
  Ugyan, miert nem engedik tovabb Ausztria es Nemetorszag fele oket ? Mert igy szep hazankban maradnak es itt tombolhatjak ki magukat, amiert nem mehetnek tovabb, es azok is itt ugykodhetnek, akik a tomeggel egyutt rossz szandekkel, megbizasbol jottek.
  A Kormanynak nem semmitero keritesekkel, hantazassal kellene megvedeni hatarainkat, Hazankat, hanem katonai erovel es a nep erdekeit szem elott tartva ! A szavazoknak pedig : Majd ha : „Levagva nepunk ezrei, halomba mint kereszt, s hogy sirva talloz, aki el…” …rajossz, Te tetted ezt !
  Pasztorfi Istvan

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük