KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A katasztrófa közeleg…? Mi a teendőd?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Mint már korábban írtam, a migránsok kb. 80 %-át a 16-40 éves harc- és nemzőképes korosztályba tartozó férfiak teszik ki! Nem véletlenül!

A tesztoszteron (az egyik, de a legfontosabb férfi nemi hormon) működik, mely viszonylag finom megfogalmazás alatt azt értem: amennyiben a férfi tartósan nem tudja kielégíteni nemi vágyait, egyre agresszívabb cselekedetekre ragadtatja magát. Tegyük hozzá: ez társítva a fehér ember elleni zsigerből jövő gyűlölettel, a vallási fanatizmussal, stb. olyan agresszív jövőbeni cselekedetek irányába mutat, amit ma még sokan felfogni sem akarnak! Mintha mindez nem lenne elég, jön a tél! A fagyponthoz közeli hőmérséklethez nem szokott migráns többség életösztöne, az előbb említett agresszivitást különösen fel fogja erősíteni! Tetszik, vagy nem tetszik, ez is várható! És hogy még minden tetőfokára hágjon, ez idő tájt jöhet meg a kommunikációs mobil eszközükön számukra a parancs is…

Amennyiben megkíséreljük elemezni a világgazdasági helyzetet, láthatjuk, hogy a kínai tőzsde hetek óta esik, de a hosszú hétvége alatt kezdődő kisebb mérvű pánik, kiterjedt valamennyi tőzsdére! Egyes szakértői jóslatok szerint októberre várható a 2008 évinél jóval nagyobb gazdasági összeomlás. Amennyiben a gazdasági jóslatok és fenti következtetéseim helyesek, októberben az utcákat akár a terror is uralhatja Hazánkban, és külföldön is! (Igazából nagyon remélem, hogy ez elkerülhető egy összeurópai közös fellépéssel, de sajnos ennek esélyét sem látom Junker megnyilatkozása után!)

Mi a teendőd? A kérdésre nehéz egyértelmű és pontos választ adni, de megkísérlem:

 • Közvetlen környezetedben igyekezz kideríteni, hogy kik azok, akikre a bajban számíthatsz? Nem egyszerű feladat, hiszen a liberális média olyan agymosást csinált az elmúlt 25 év alatt, hogy az egyszerűen elképesztő! Tehát ne igyekezz meggyőzni másokat!!! Azokkal szövetkezz, akik hasonlóan gondolkodnak, mint Te! Szervezzetek figyelő „láncot” környezetetekben és az így tudomásotokra jutott információkat haladéktalanul osszátok meg egymással! De! Sohase felejtsd, hogy abajban – főleg a terror első napjaiban – még a legjobb barátodra sem számíthatsz biztosan, csak magadra és családodra!
 • Erősítsétek meg a kapu- és lakásbejáró ajtókat, helyezzetek fel biztonsági elemeket (pl. lánc). A lépcsőházat (ha van), amint eljön az idő, állandóan figyeljétek. Már jó előre nézzetek meg, hogy az esetleges hátsó bejáratot, vagy szalagház esetén a másik lépcsőháza(ka)t hol és hogyan lehet belülről a leggyorsabban megközelíteni, amennyiben menekülésre kell, hogy sor kerüljön!
 • Amint arról értesültök, hogy a liberális agymosottak vezetői „eltűntek” (ismeretlen helyen tartózkodnak), azonnal foganatosítsátok a legmagasabb készültséget! Ha a terror elkezdődik: pl. a kaputelefont semmisítsétek meg, mert egy óvatlan lakó beengedheti a nem kívánt alakokat, a kapubejárat zárbetétjét cseréljétek ki, stb.!
 • Szerezz be legálisan kapható önvédelmi eszközöket (paprika spray, gázpisztoly, stb.), és ha kell, azonnal használd.
 • Anyagi tehetséged függvényében készletezz magad és családod számára több napra elég ivóvizet és élelmiszert. Lehetőleg konzerveket vagy készételeket, továbbá palackos ásványvizet. Tárold azokat hűvös, fénytől mentes helyen. Ne feledd egy ember napi vízszükséglete kb.1,5 liter! Azt se feledd, hogy az ember akár hetekig elviselheti az éhséget, de a szomjúságot három napnál tovább nem bírja!Nem árt, ha tartasz otthon gyertyát, gyufát vagy öngyújtót, zseblámpát, villanytűzhelyt (rezsót), szükséges gyógyszereket, sebfertőtlenítésre alkoholt, általános fertőtlenítési célra pl. ecetet, elsősegélycsomagot, szappant, stb.
 • Ha van gépkocsid, lehetőleg tele tankkal állj le, esetleg tartalékolj üzemanyagot!Mindig legyen egy menekülési terved, és amennyiben a hírek ezt indokolják, azonnal csomagold be a legszükségesebbeket, hogy adott esetben fogd a családot, batyut és fuss! A fentiekben említetteken kívül éles kést, sót, cukrot, zsírt, meleg ruhát, stb. vigyél magaddal, amennyit csak tudsz.
 • Tarts magadnál valamennyi készpénzt, hiszen egy totális pénzügyi összeomlás esetén bankkártyád mit sem ér! Elég egy gombnyomás és vásárolni vele nem tudsz, viszont a készpénz egy darabig még használható! Ha meg tudod oldani, legyen csereeszközöd (pl. alkohol, konzerv, víz, stb.)

A legfontosabbak!

Lélekben készülj fel! Embert ölni főbenjáró bűn, de családod, saját testi épséged megóvása érdekében ez elkerülhetetlen lehet! Ha sarokba szorítottak, vélhetően nem lesz más választásod! Ne habozz! Ha már ezt meg kell tenned, lehetőleg a banda vezérét vedd célba, hiszen ekkor is működni fog a csordaszellem a támadóidnál! Meg fogod tudni/érezni, hogy ki a vezér. Ha ez sikerrel jár, néhány sorsdöntő percet nyerhetsz a menekülésre! Ha meg tudod szerezni esetleges lőfegyvereit, azt haladéktalanul vedd magadhoz!

Ha magyar vagy, ott legbelül tudod, hogy népünk küldetése a Föld szívcsakrájának megvédése, életünk árán is! Ha megéljük, ott találkozhatunk.

Megjegyzések

Madarász László

Magaspart.hu

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “A katasztrófa közeleg…? Mi a teendőd?

 1. A szerző vagy provokátor, vagy teljesen idióta.
  … A magyar úgy fogja megvédeni a Föld szívcsakráját(?), ha bezárkózik, amíg a zsidók irányította muszlim országhódító csürhe tombolva elfoglal mindent…
  Gratulálok. Amelyik oldalon ekkora barmok a hangadók, annak nem kell ellenség.

  1. Kedves Zé!
   Ha a cikkhez hozzászólsz, tájékozódj előbb, hogy pontosan hol is van a Föld szívcsakrája! Amúgy meg mit vársz? Majd pontos címmel leírják hol lesz az ellenállás központja? A jelződ talán Rád jobban illik!

 2. Katonaként azt kell mondanom, hogy jó összeállítás. Még egy tanács: ha városlakó vagy, vedd fel a kapcsolatot falusi rokonokkal. Ha tudod, a készleteidet nála tárold le. Készüljetek együtt. És ha balhé van, húzás le falura.
  A városban ugyanis balhé esetén:
  -nem lesz kutad, ha nem lesz vezetékes víz.
  -még a budit se tudod lehúzni…
  -zavargások esetén a város egy valóságos csapda, főleg a bérházak.

 3. És ha megölted a terroristát, de mégis feléledne, akkor a fejébe kell szúrni valamit, mert a zombik csak ettől halnak meg. Ez tényleg így van, láttam jópár sorozatban! Ez a véleményem a cikk komolyságáról!

  1. Elég egy fejlövés is, vagy ha a csákánnyal néhányszor a fejét illeted.
   Várunk egy jó cikket, mi a teendő, amikor jön a hideg és büdös, ápolatlan, agresszív fekák dörömbölnek az ajtódon. Tőled.

 4. Sok emberből kihalt az önvédelmi reflex,vagy csak szimplán keresztény – ellenesek.
  H.B.
  Mert bizony magyar honban akkor lesz rend, ha a döntés joga a magyarságé!
  A vendég joga – vendégjog!
  A belső ellenség lehetőségei:
  Börtön, útilapu, ha szerencséje van és méltányosak vagyunk, a meghunyászkodás!

 5. Még mindíg csak itt tartunk ! Esztergáljuk a fingot , osszuk a semmit , egymást fikázzuk ! Talán a fejünkbe kellene először rendet rakni .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük