KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Közel-Keleti” csőcselék… – csak azért, hogy világos legyen a helyzet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A liberalista szélhámos, és nemzetellenes (magyarellenes) propaganda hazug és néphülyítő média-megnyilvánulásával szemben azért nem árt, ha bemutatjuk a valóságot. (lejjebb)

Ilyen állapotok várnak majd ránk, ha a mocskot nem takarítjuk ki az országból. Fel lehet háborodni a jelzős szerkezeteken, azonban a mocsok akkor is mocsok. A kormány pedig nagy bajban van. Igazából a fenébe kívánja ezeket a betolakodókat, akik illegálisan és az alapvető emberi, kulturális formációkat sutba dobva nyilvánulnak meg Budapest egyik legszebb és éppen a közelmúltban újjáépített terén a Baross téren randalírozva.

A rendőrség a magyarokkal szemben minden esetben határozottan fel tud lépni, mert ugye az politikai kérdés (márhogy belpolitikai). Gondoljunk csak a kilakoltatások alkalmával betöltött erőszakos szerepére vagy éppen most a jobbikosok elleni, szintén erőszakos lépésre, mely nyomán erőszakkal távolították el a Verseny utcai Novák piac területéről őket, merthogy Tarlósék azt találták ki tranzit zónának a csürhe számára. A valódi, nemzetünktől teljesen idegen zavarkeltőkkel szemben viszont olyan ez a „rendvédelmi” szerv, mint a lágy szívű kántor. Nehogy aztán valamelyik eu-s jogszabályt megsértsük, meg aztán ott vannak az emberi jogok, amelyre tojnak magasról, ha vagyonából kiforgatott, lakásától megfosztott, szemét kilőtt magyarról van szó. Mindenki ossza be a felsorolást pontosan úgy, ahogyan azt kell. Csak a hülye nem érti.

Hát kérem, ez a vég kezdete a nemzet számára. Az idő fogytán, az áradat csak szakad ránk, hamarosan itt a tél, ezek az arabus-muszlim ösztönlények a hideg beköszöntével még nagyobb zavart fognak okozni. Ha nem lesz rend, nagy baj lesz. Itt kevés az ejnye-bejnye, kemény és határozott, radikális fellépéssel lehet majd csak rendet tenni. Mert ezek a lények csak abból értenek, azt szokták meg. Aki nem hiszi, járjon utána…

Az alábbi felvételek 2015. szeptember 2-án készültek Budapesten a Baross téren és annak környékén.

Ez is érdekelheti:  A németek közölték, hogy senki nem támogatja Macron ötletét - reagálta Kreml is

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “„Közel-Keleti” csőcselék… – csak azért, hogy világos legyen a helyzet

 1. Ha eddig nem tűnt volna fel, Orbán és a Fidesz célja a menekültek Magyarországon tartása, mindenáron. Mindezt ötletes handabandába csomagolják, hogy a „nemzeti” érzelmű agyalágyultak még tapsolnak is hozzá. Magyarországot valakik a Közel-kelet és Afrika szemétlerakójának szánták, és Orbán ennek a játéknak az egyik láncszeme. Uniós jogra hivatkozva nem engedi ki az országból a csürhét a németekhez, holott eddig EU-ellens szabadságharcról hadovált. Most meg betű szerint betartja azt a regisztrációs törvényt, amit senki az EU-ban. Így az itt regisztrált több százezer muszlimot (hamarosan milliót) törvény szerint vissza fogják toloncolni ide akkor is, ha már nyugatra távozott. Felépített egy semmire való kamukerítést, amivel befogta a hívei ostoba pofáját: „Há’ a Viktor mennyire megvéd má’ minket, he! Majd jól felakadnak a menekültek a kerítésen, hehe!…” Orbán a ballibekkel összejátszva azok meg rikácsolnak ellene, hogy a népnemzeti proli úgy gondolja: Ha a ballibek nyüszítenek, akkor tényleg fenomenális nemzeti ötlet a kerítés (amit kb fél percbe telik átvágni).

  Az országba özönlenek az idegen hordák, kifelé pedig nem engedik őket, pedig el akarnának menni. És ehhez a politikához tapsol az idióta „polgári” csürhe, csak mert annyi esze van mint a segg, és úgy gondolja, hogy ha valami ellen (egyébként a játékba beszervezett) ballibek tiltakoznak, akkor az feltétlenül valami remek nemzeti dolog lehet. A cél Magyarország felszámolása, és ehhez – igaz nem szándékosan, hanem primitívsége okán, és tudtán kívül – partner a Fidesz teljes rajongótábora is.

 2. Budapest, Budapest, te csodás! Na meg ami a déli és nyugati határainknál van. Letarolt gyümölcsösök és kertek, feldúlt udvarok és porták. Amikről úgy kussol a politika, mint szar a fűben. Röszkétől Baranyáig, Kőszegtől Sopronig. És közben a tapsvihar az új világrend előszobájának. Hát persze.

 3. Annak a világnak, amit eddig ösmertünk vitathatatlanul vége van!
  Az is vitathatatlan, hogy nincs elég erély a kormányban a dolgok rendezésare, s vaélami buta kényszerből, mindenáron meg akar felelni az Uniónak.
  Persze könnyű, úgymond harcos és durva hozzászólásokat megengedni magunknak, mert otthon a karosszéken nem a mi vállunk nyomja az , amit a kormányzatnak kényszerből, vagy saját téveszméjőből adódóan, vagy egyszerűen a lehetősége miatt megtenni kell.
  Ezen az oldalon van egy igen kemény hangvételű levél, amit, ha valóban elküldtek Junckernek, akkor csak gratulálni lehet az írónak azért, hogy volt bátor és legalább rámutat az EU idiótáinak, hogy valóban idióták. Ott van egy email cím is, a bizottság elnőkének a levélcíme, mindenki megteheti, hogy leírja azokat a kemény, akár durva gondolatait is, amit itt is leír.
  Az egész Brüsszelből van mozgatva, s ha sokan vennék a fáradtságot, s valóban érdekelné őket az ország sorsa, elárasztanák az eu levélfiókjait a felháborodott levbelekkel.
  Nem lenne az sem érdekes, hogy nem olvassák el, ami valószínű, de ha folyton jönne a sok levél, azt nem lehetne figyelmen kívül hagyni.
  Kíváncsi lennék, vajon hányan lennének ilyen bátrak a különböző okos megmondók közül ezen és a többi internetes oldalon hozzászólók közül-
  Biztos vagyok benne, hogy nem sokan. Majd ha megalakul az iszlám állam itt is, akkor vagy hithű muzulmánok lesznek, vagy futnak eszük nélkül ha lesz hová, akkor vajon eszükbe jut e, hogy talán tehettek volna ők is valamit, esetleg egy ilyen kis csekélységet is mint jelezni az eu idiótáinak, hogy nem tiszta az ami itt folyik ma Európában. Ugye sok lúd disznót győz, csak hol vannak a ludak?

  1. Én elküldtem az e-mailt – tegyen így mindenki!!
   H.B.
   „Hazaárulók akadnak minden időben. De ítél fölöttük a nemzet, és ítélete ellen nincsen fellebbezés.”
   (Wass Albert: Modern hazaárulók)

 4. bocsánat a félreütésekért, elég bizonytalanul vagyok a számítógéppel

 5. Ez az invázió sokkalta veszélyesebb, mint a tatár, török, osztrák, orosz, szovjet volt együttvéve. A határainknál a határsértőkre felszólítás nélkül lőni! A bajt megelőzni, nem orvosolgatni! Vattay Szabolcs

 6. Ez már előre meglett szervezve !!!Kérdezem én egy egész földrész ide fog bevonulni EURÓPÁBA ??Nagyon aggasztónak tartom, hogy a legfrissebb tudomásom szerint a Görögök fegyverszállító hajót tartóztattak fel Kréta partjainál!!Jönne a fegyver is a bevándorlók után vagy mi a F ???

 7. Az a sanda gyanúm,hogy előbb-utóbb fegyver fog kerülni a migránsok kezébe.
  H.B.
  Jézus a tanítványainak
  „Akinek erszénye van, vigye magával, ugyanúgy tarisznyáját is. Akinek nincs, adja el köntösét és vegyen kardot!”
  (Lukács evangéliuma 22. 36.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük